Шалтета

Шалте "Paris"

Избери Шалте за спалня Paris от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Paris от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Paris от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Paris от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Paris от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varna

Арт. №: 1200-04
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Шалте Paris от 100% микрофибър

 

Красиво шалте Paris, което ще завърши интериора на Вашата спалня. Всички обичаме да се усмихваме, когато погледнем нещо красиво и вдъхновяващо, особено когато става въпрос за нашата спалня. Ако търсите нещо, което да направи Вашата спалня по-уютна и привлекателна, Шалте Paris е точно това, което ви трябва!

Това шалте за спалня е изработено от 100% микрофибър от Белотекс - качествен материал, който е мек и нежен на допир. Той е създаден да предостави максимален комфорт и да задоволи всякакви изисквания за топлина и мекота през различните месеци в годината

Неговият красив десен е истинско произведение на изкуството - с пеперуди, пощенски картички и цветя в светли цветове, които ще донесат усмивки на всяко лице. Този десен е подходящ за всички, които обичат да се обкръжават с красиви и елегантни неща. Шалтето ще превърне Вашата спалня или всекидневна в красив и уютен кът.

Това шалте е идеален за всяка спалня, като може да се използва като покривало за легло или лека завивка. Той е лесен за поддръжка, тъй като може да се пере в пералнята и е устойчив на многократно изпиране.

Вземете си това красиво и практично Шалте Paris сега, за да добавите усмивки и красота към вашия дом! Той е идеален подарък за Вас и за любимите Ви хора, които обичат да се наслаждават на уютните моменти в дома си.

 
  • Материя лицев плат: фин  микрофибър
  • Пълнеж: силиконов пух, 80г/м2

 

Шалтето за легло е двулицево и  мултифункционално.Олекотено, капитонирано, с лека вата - може да се използва за покривало на леглото или за лека лятна завивка.

​Нашите шалтета за спалня са произведени в България от  Белотекс - 95 АД в град Златоград!

Добавете различни акценти във Вашата спалня с шалтета за спалня от Белотекс Варна!

 

Защо да изберете шалте Paris?

  • Леко, практично и удобно
  • Мултифункционално
  • Произведено в България
  • Топ цена

Указание за третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Да не се избелва
  • Да не се подлага на химическо чистене
  • Използвайте сушилня на ниска температура


« назад