Шалтета

Шалте "Paris"

Избери Шалте за спалня Paris от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Paris от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Paris от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Paris от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Paris от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaШалте "Paris" - Размери: 200/220Шалте "Paris" - Размери: 150/220

Арт. №:
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Шалте за спалня Paris от 100% микрофибър

 

Красиво шалте за спалня Paris, което ще завърши интериора на Вашата спалня.

Всички обичаме да се усмихваме, когато погледнем нещо красиво и вдъхновяващо, особено когато става въпрос за нашата спалня. Ако търсите нещо, което да направи Вашата спалня по-уютна и привлекателна, Шалте за спалня Paris е точно това, което ви трябва!

Това шалте за спалня е изработено от 100% микрофибър от Белотекс - качествен материал, който е мек и нежен на допир. Той е създаден да предостави максимален комфорт и да задоволи всякакви изисквания за топлина и мекота през различните месеци в годината

Но не само това прави Шалте за спалня Paris толкова специално. Неговият красив десен е истинско произведение на изкуството - с пеперуди, пощенски картички и цветя в светли цветове, които ще донесат усмивки на всяко лице. Този десен е подходящ за всички, които обичат да се обкръжават с красиви и елегантни неща. Шалтето ще превърне Вашата спалня или всекидневна в красив и уютен кът.

Това шалте е идеален за всяка спалня, като може да се използва като покривало за легло или лека завивка. Той е лесен за поддръжка, тъй като може да се пере в пералнята и е устойчив на многократно изпиране.

Вземете си това красиво и практично Шалте за спалня Paris сега, за да добавите усмивки и красота към вашия дом! Той е идеален подарък за Вас и за любимите Ви хора, които обичат да се наслаждават на уютните моменти в дома си.

 
Материя лицев плат: фин  микрофибър

Пълнеж: силиконов пух, 80гр/м2

Размер за единично легло: 150/220

Размер за спалня: 200/220

 

Шалтето за легло е двулицево и  мултифункционално.

Олекотено, капитонирано, с лека вата - може да се използва за покривало на леглото или за лека лятна завивка.

​Нашите шалтета за спалня са произведени в България от  Белотекс - 95 АД в град Златоград!

Добавете различни акценти във Вашата спалня с шалтета за спалня от Белотекс Варна!« назад