Протектори за възглавници и матрак

Капитониран протектор за възглавница

Избери Протектор за възглавница в бяло капитониран ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varna

Арт. №: 900-04
Тегло: 0.500 кг.
Размери: 50 x 70 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоградцена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Капитониран протектор за възглавница  

 

Представяме ви практичен капитониран протектор за възглавница, който ще предпази възглавницата от захабяване и ще удължи нейния живот. 

Капитонираният протектор за възглавница е един от най-изисканите и елегантни аксесоари за всяка спалня. Представляват идеалната комбинация от красота, функционалност и комфорт, които са от съществено значение за всеки, който иска да се наслади на дълъг и спокоен сън.

 

Лицето на капитонирания протектор за възглавница е изработено от микрофибърна тъкан, която е мека и нежна на допир, като осигурява максимален комфорт за кожата Ви. По средата на протектора има мека вата, която придава допълнителна мекота и подкрепа на главата. Ватата на протектора го прави перфектен за използване през цялата година, тъй като осигурява допълнителна топлина през зимата и диша през лятото.

 

Капитонираните протектори за възглавници са известни със своята красота и изисканост. Този протектор е в бял цвят, който е класически и лесно се комбинира с всяко спално бельо. Капитонираните шевове, които придават характерния вид на този протектор, са изработени майсторски, като всеки детайл е създаден с прецизност и внимание към детайла.

 

Този капитониран протектор за възглавница не е само красив, но и много функционален. Той е идеален за хора, които желаят да запазят своята възглавница чиста и свежа, тъй като той може да се пере лесно и без усилие. Протекторът предпазва възглавницата от замърсявания, а допълнителната мекота, която осигурява, може да помогне за подобряване на качеството на съня Ви. Можете по всяко време да свалите протектора с помоща на удобния цип, и да го изперете. 

 

Капитонираните протектори за възглавници са винаги на мода и винаги ще бъдат един от най-изисканите аксесоари за спалнята Ви.

 
Занесете уют и комфорт във Вашия дом с възглавници и протектори от Белотекс Варна! 

 

Материя: Лице - микрофибър , а по средата с мека вата

Цвят: Бял

 

Защо да си купите Капитониран протектор за възглавница?

  • Произведени в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжливи във времето
  • Удължава живота на възглавницата
  • Любима марка на много хора
  • Лесен за поддръжка

 

Препоръки за поддръжка:

  • Да се пере на 40ºС
  • Може да се избелва
  • Може да се подлага на химическо чистене
  • Да се глади с не повече от 150ºС
  • Използвайте сушилня на ниска температура


« назад