Олекотени завивки

Топли, зимни олекотени завивки, капитонирани

Избери Зимна олекотена завивка цветна със силиконова вата капитонирана ⭐Поръчай олекотени завивки Варна българско спално бельо Белотекс Варна ⭐ belotex-varnaИзбери Зимна олекотена завивка цветна със силиконова вата капитонирана ⭐Поръчай олекотени завивки Варна българско спално бельо Белотекс Варна ⭐ belotex-varnaИзбери Зимна олекотена завивка цветна със силиконова вата капитонирана ⭐Поръчай олекотени завивки Варна българско спално бельо Белотекс Варна ⭐ belotex-varnaИзбери Зимна олекотена завивка цветна със силиконова вата капитонирана ⭐Поръчай олекотени завивки Варна българско спално бельо Белотекс Варна ⭐ belotex-varna

Арт. №: 1102
Тегло: 2.000 кг.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размер:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Зимна олекотена завивка цветна със силиконова вата

 

С настъпването на зимните дни няма по-добър начин да се насладите на топлина и комфорт, от завиването с нашата Зимна олекотена завивка цветна. Тя е идеалният избор за тези, които търсят изключителни топлина и комфорт в студените месеци на годината. Капитонираната конструкция на завивката придава усещане за носене в облаците, което е допълнително подсилено от мекия пълнеж от силиконова вата.

 

За да задоволим всякакви вкусове, предлагаме нашата зимна олекотена завивка в различни цветни десени. Можете да изберете завивката в шарка на райе, кръгове, завъртулки и други варианти. Така можете да съчетаете Вашата завивка с интериора на стаята си и да придадете на нея уникален и модерен вид.

 

Покритието на завивката е направено от 100% полиестер, който е мек и приятен на допир. Това е дишащ материал, който Ви държи топло и приятно през цялата нощ. Пълнежът от силиконова вата е изключително лек, но същевременно осигурява допълнителна топлинна изолация, която ще Ви помогне да се чувствате като в топла прегръдка през студените зимни дни.

 

Нашата Зимна олекотена завивка цветна е произведена от Белотекс 95 АД - водещ производител на текстилни изделия в България. Производството е изцяло в България, където се спазват всички необходими стандарти за качество и безопасност.

 

Завивката е лесна за проветряване, изпиране и сушене. С тази лесна поддръжка ще можете да ѝ се радвате години на ред. Тя е изключително здрава и ще Ви донесе спокоен сън и приятна почивка. 

 

Изберете нашата Зимна олекотена завивка цветна и се радвайте на зимните вечери от комфорта на своето легло. Зимната завивка съчетава в себе си практичност и мекота, за да даде най-доброто изживяване на нашите клиенти.

 

Красивите десени ще създадат настроение, а пухкавата термовата ще Ви стопли и в най-студените зимни дни!  

Състав плат: 100% фин микрофибър

Пълнеж - силиконова (термо) вата.

Грамаж: 300гр/m2

Цвят: Цветна 

 

Избере уют и комфорт за Вашия дом с олекотени завивки от Белотекс Варна!

 


« назад