Шалтета

Класическо изчистено шалте “Grey”

Избери Шалте за спалня Grey от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Grey от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Grey от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Grey от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Grey от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaКласическо изчистено шалте “Grey” - Размери: 150/220Класическо изчистено шалте “Grey” - Размери: 200/220

Арт. №:
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Шалте за спалня Grey от 100% фин микрофибър

 

Красиво шалте за спалня Grey, което ще завърши интериора на Вашата спалня.

Внесете стил и комфорт във Вашия дом с Шалте за спалня Grey! С неговият елегантен сив цвят и капитонираната му конструкция, това шалте ще направи Вашата спалня изключително приятна за престой.

Изработено от 100% фин микрофибър в България, това шалте е доказателство за високото качество и добрата ръчна работа на нашите производители. Микрофибърът е един от най-фините материали, използвани за изработка на завивки и шалтета, поради своята мекота и устойчивост на износване. Той е нежен към кожата и предлага невероятно усещане за комфорт, което ще Ви позволи да спите спокойно и да се събудите отпочинали и свежи.

Капитонираната конструкция на Шалте за спалня Grey го прави още по-приятно на допир, като придава допълнителен слой на текстура и мекота. Капитонирането представлява техника на изработка, при която меката подплата е закрепена за външния плат, за да се предотврати набъбването и за да се запази формата на шалтето в продължение на дълъг период от време. Това означава, че ще можете да се наслаждавате на това шалте за много години напред.

Независимо дали търсите нежен акцент за Вашето легло през деня или завивка за прохладните пролетни вечери, това шалте е перфектното решение. Шалте за спалня Grey ще Ви подсигури стил и комфорт, когато Ви е най-нужно.

 

Материя лицев плат: фин микрофибър

Пълнеж: силиконов пух, 80гр/м2

Размер за единично легло: 150/220

Размер за спалня: 200/220

Шалтето е двулицево и мултифункционално.

Олекотено, капитонирано, с лека вата - може да се използва за покривало на леглото или за лека лятна завивка.

​Нашите шалтета за спалня са произведени в България от Белотекс - 95 АД в град Златоград.

 

Разкрасете своя дом с шалтета за спалня от Белотекс Варна!« назад