Шалтета

Класическо изчистено шалте “Grey”

Избери Шалте за спалня Grey от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Grey от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Grey от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Grey от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Grey от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaКласическо изчистено шалте “Grey” - Размери: 150/220Класическо изчистено шалте “Grey” - Размери: 200/220

Арт. №: 1200-07
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Класическо изчистено шалте “Grey” от 100% фин микрофибър

 

Красиво Класическо изчистено шалте “Grey”, което ще завърши интериора на Вашата спалня. Внесете стил и комфорт във Вашия дом с Класическо изчистено шалте “Grey”! С неговият елегантен сив цвят и капитонираната му конструкция, това шалте ще направи Вашата спалня изключително приятна за престой.

Изработено от 100% фин микрофибър в България, това шалте е доказателство за високото качество и добрата ръчна работа на нашите производители. Микрофибърът е един от най-фините материали, използвани за изработка на завивки и шалтета, поради своята мекота и устойчивост на износване. Той е нежен към кожата и предлага невероятно усещане за комфорт, което ще Ви позволи да спите спокойно и да се събудите отпочинали и свежи.

Капитонираната конструкция на Класическо изчистено шалте “Grey” го прави още по-приятно на допир, като придава допълнителен слой на текстура и мекота. Капитонирането представлява техника на изработка, при която меката подплата е закрепена за външния плат, за да се предотврати набъбването и за да се запази формата на шалтето в продължение на дълъг период от време. Това означава, че ще можете да се наслаждавате на това шалте за много години напред.

Независимо дали търсите нежен акцент за Вашето легло през деня или завивка за прохладните пролетни вечери, това шалте е перфектното решение. Класическо изчистено шалте “Grey” ще Ви подсигури стил и комфорт, когато Ви е най-нужно.

 

  • Материя лицев плат: фин микрофибър
  • Пълнеж: силиконов пух, 80гр/м2

Шалтето е двулицево и мултифункционално. Олекотено, капитонирано, с лека вата - може да се използва за покривало на леглото или за лека лятна завивка.

​Нашите шалтета за спалня са произведени в България от Белотекс - 95 АД в град Златоград.

 

Разкрасете своя дом с шалтета за спалня от Белотекс Варна!

 

Защо да изберете Класическо изчистено шалте “Grey”?

  • Леко, практично и удобно
  • Мултифункционално
  • Произведено в България
  • Топ цена

Указание за третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Да не се избелва
  • Да не се подлага на химическо чистене
  • Използвайте сушилня на ниска температура


« назад