Шалтета

Подреди по:

Шалтета

За шалтетата - ползи и преимущества

         

 

Шалтета - Покиравала от Белотекс
Шалтета - Поръчайте сега!

Шалтетата са продукт, който все по-често се използва в съвременните спални помещения. Най-общо казано това са покривала, поставящи се през деня върху самата спалня, двойно или единично легло. Ползи и преимущества от употребата на шалтетата могат да се намерят в доста разнообразни посоки. Започвайки от придаването на спретнат и подреден вид на спалнята и предпазването й от замърсявания, и стигайки до подобряването на цялостния интериор и атмосфера в помещението. В следващите редове ще поговорим по-подробно за причините, поради които закупуването на шалте за спалнята е изключително добра идея.

 

1. Спретнат и подреден вид на спалнята – всички искаме спалните ни да приличат на тези в романтичните филми. Спретнати, подредени и с липсва на всякакви гънки и неравности по тях. Истината обаче е, че съвременният работещ човек все по-трудно намира време да се грижи по най-добрия начин за ежедневните домакински задължения, сред които е и оправянето на леглото. Вероятно и на вас вече ви е писнало да сгъвате и прибирате по гардеробите всички завивки и възглавници, докато бързате за офиса сутрин. Е, благодарение на шалтето няма да има нужда да го правите занапред. Поставянето на шалтето върху завивките ще е напълно достатъчно, за да си осигурите що- годе спретнат и подреден вид на спалнята, вместо да я зарязвате в състояние на пълен безпорядък.

2. Запазване на чистотата – шалтето е идеалното средство за запазване чистотата на спалнята през деня и недопускането на никакъв досег с мръсотии и различни елементи от външната среда. Това важи особено за хора, които обичат да се излежават постоянно на спалнята през уикенда и да вършат на нея дейности като четене, гледане на телевизия, пиене на вода и други течности, и дори похапване. Шалтето ще гарантира протекция на спалното бельо от трохи, останки от храна и всякакви мръсотии, които иначе биха могли да стигнат до него.

3. Освежаване на интериора – поставянето на шалте върху спалнята ще освежи цялостния интериор и атмосфера в стаята или помещението. Най-хубавото в тази връзка е, че на пазара се предлага богата и разнообразна гама от шалтета по отношение на техните цветове и дизайни. Което ви позволява да изберете точно моделът шалте, отговарящ най-пълно както на вкусовете и предпочитанията ви, така и на обстановката в спалното помещение.

Как да изберете подходящото шалте?

       

 

Шалтета - Нещо различно
Шалтета - Удобно за Вас!

Има редица критерии, които трябва да се вземат предвид при набелязването на конкретен артикул от категория „Шалтета“. Сред тях са размерът и материалът, от който е направено шалтето, неговите цветове и дизайни. Ето малко повече за всеки един от споменатите критерии, свързани с избора на шалте:
- размер – разбира се, размерът е първият важен критерий, който няма как да се пропусне при избора на шалте. Той зависи най-вече от характеристиките на съответната спалня или легло. Препоръчваме ви да си вземете шалте, което напълно ще покрива вашата мебел. Едва ли ще имате някакви проблеми в това отношение, тъй като на пазара са налични множество размери шалтета – от шалтета, предназначени за най-широките спални до такива, които могат да се използват за единични легла или дори дивани.
- материал - материалът, от който е направено шалтето, говори много за неговото качество, надеждност и устойчивост във времето. Най-добрият избор по отношение на този критерий безспорно са шалтетата, за чието производство е използван памук. Памукът гарантира нежен и приятен допир с човешката кожа и напълно изключва риска от възникване на алергични реакции и други неприятни последствия при завиване с шалтето. И все пак невинаги е възможно шалтето да се направи само и единствено с памучна материя, особено ако целта е то да бъде многоцветно, лъскаво и атрактивно на външен вид. В подобни случаи се използват комбинации между памук и полиестер, при които се получава оптимално съчетание на качество и дизайн.

 

- цвят и дизайн – както вече отбелязахме, на пазара в днешно време могат да се открият шалтета в изключително разнообразни цветове и дизайни. Възможно е да видите както едноцветни шалтета, така и артикули с изрисувани пъстри шарки, фигурки и дори анимационни герои по тях. От вас зависи да прецените кой точно модел шалте ще е най-подходящ за съответната спалня или легло. Съветваме ви да съобразите цвета и дизайна на шалтето с външния вид на стените и останалите елементи от интериора. Така шалтето ще се превърне в умело допълнение към цялостното излъчване и атмосфера, и ще направи стаята още по-издържана естетически и приятна за обитаване.
- производител – добре е да залагате на шалтета, които са част от колекциите на утвърдени компании с достатъчен опит по отношение производството на подобни продукти. Точно такава компания е Белотекс. Ние предлагаме цялостно обзавеждане с текстилни изделия на хотели, спа, ваканциони селища, детски градини и т.н. В нашия каталог е наличен пълен асортимент от памучни спални комплекти, в това число шалтета, възглавници, олекотени завивки, покривки, хавлиени кърпи и халати. В последната част от текста ще научите защо пазаруването от магазините за спално бельо на Белотекс е най-изгодната опция за вас.

  Защо да заложите на шалтетата на Белотекс? 

         100% памук – не само шалтетата, но и всички изделия за спалня на Белотекс са направени от 100% памук. Това гарантира безупречното им качество, надеждност и устойчивост във времето.
         Уникални десени – друга характеристика, с която се отличават шалтетата на Белотекс, са техните уникални десени. Преплитане на различни цветове, ефектни шарки и креативни фигурки – това ще получите, ако изберете нашите шалтета. Шалтета, които безспорно ще отговорят дори на най-изтънчените и претенциозни вкусове, и ще доставят максимални дози естетическа наслада в стаята или помещението.
        Ниски цени – шалтетата на Белотекс се предлагат на пазара на невероятно ниски цени, особено като се имат предвид тяхното качество и използваните материали за производството им. 
           Бърза доставка – и не на последно място, доставките на шалтета (и всякакви други продукти от нашия каталог) се извършват в изключително кратки срокове. Поръчки, направени до 16:00 часа, се изпращат още на същия ден, докато тези, заявени след упоменатия час – на следващия работен ден. При успешна поръчка ще получите потвърдителен имейл с нейното съдържание и адреса, на който ще пристигне.

За шалтетата - ползи и преимущества
Как да изберете подходящото шалте?
Защо да заложите на шалтетата на Белотекс?