Шалтета

Шалте "Bonjour"

Избери Шалте за спалня Bonjour от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Bonjour от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Bonjour от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Bonjour от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Bonjour от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varna

Арт. №: 1200-06
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Шалте Bonjour от 100% микрофибър

 

Красиво шалте Bonjour, което ще завърши интериора на Вашата спалня. Ако искате да добавите свеж и модерен вид в спалнята си, то Шалте за спалня Bonjour е точно за Вас. Покрито с весели розови пудели и Айфелови кули на сив фон, това шалте е съчетание от модерен и забавен дизайн.

Шалтетата за спалня са отлично практично решение за всеки дом. От една страна, те са страхотен акцент и чудесно допълнение към интериора на дома Ви. От друга страна, когато поставите шалте върху своето легло, то служи за защита на чаршафите от зацапване и прах. 

Шалте Bonjour е направено от 100% микрофибър, който е мек и приятен на допир. Това осигурява комфорт когато се излежавате на него или ако решите да се завиете с него. Микрофибърът е изключително издръжлива и устойчива материя. Трудно би се износила, а същевременно с това е лесна за изпиране.

И не само това, това шалте е произведено в България, където качеството е винаги на първо място. Така че може да се чувствате спокойни, че сте закупили качествено шалте за спалня, което не само изглежда страхотно, но е и изключително удобно. 

Създайте си уютна и разчупена обстановка в спалнята с това Шалте Bonjour. Изпитайте качеството и комфорта, които от Белотекс предлагаме. Нашите шалтета са чудесен начин да добавите весело настроение и забавни цветове в своя дом. 

 

  • Материя лицев плат: фин  микрофибър
  • Пълнеж: силиконов пух, 80г/м2

Шалтето за легло е двулицево и мултифункционално. Олекотено, капитонирано, с лека вата - може да се използва за покривало на леглото или за лека лятна завивка.

​Нашите шалтета за спалня са произведени в България от  Белотекс - 95 АД в град Златоград!

 

Добавете забавно настроение във Вашия дом с шалтета за спалня от Белотекс Варна!

 

Защо да изберете шалте Bonjour?

  • Леко, практично и удобно
  • Мултифункционално
  • Произведено в България
  • Топ цена

Указание за третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Да не се избелва
  • Да не се подлага на химическо чистене
  • Използвайте сушилня на ниска температура


« назад