Шалтета

Шалте "Мандала"

Избери Шалте за спалня Мандала от 100% микрофибър ⭐Поръчай български цветни шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Мандала от 100% микрофибър ⭐Поръчай български цветни шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Мандала от 100% микрофибър ⭐Поръчай български цветни шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Мандала от 100% микрофибър ⭐Поръчай български цветни шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaШалте "Мандала" - Размери: 200/220Шалте "Мандала" - Размери: 150/220

Арт. №:
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Шалте за спалня Мандала от 100% микрофибър

 

Красиво шалте за спалня Мандала, което ще завърши интериора на Вашата спалня.

Шалтетата и покривалата за легло са отличен начин да създадете уютна атмосфера във Вашата спалня. С Шалте за спалня Мандала ще създадете удобно и приятно пространство по един лесен и бърз начин. Благодарение на качествената материя и  принта на мандала в светли цветове, шалтето е перфектното решение, което ще добави уникална красота и спокойствие към Вашия дом.

Шалтето за спалня е произведено от 100% микрофибър от фабрика Белотекс 95 АД град Златоград, която се гордее с висококачествените си продукти. Шалтето е от микрофибър, който е мек и нежен на допир. Той предлага невероятен комфорт и лекота за Вашата кожа, като Ви дава усещане за обгръщащ Ви уют, но без да Ви става прекалено топло. 

Принтът на мандала е особено подходящ, защото мандалата е символ на хармония, баланс и духовен растеж. Шалтето е изработено в светли цветове, които допълват красотата на принта и създават спокойна и релаксираща атмосфера.

Това шалте е идеално за всяка спалня, като може да се използва като покривало за легло, диван и кресло. Шалте за спалня Мандала е лесно за изпиране и сушене благодарение на своята лекота. 

Направете вашия дом още по-уютен и привлекателен, като изложите красотата и удобството на нашето Шалте за спалня Мандала. Отдайте се на релаксация и усетете комфорта, който шалтето ще Ви предложи. 

 

Материя лицев плат: фин  микрофибър

Пълнеж: силиконов пух, 80гр/м2

Размер за единично легло: 150/220

Размер за спалня: 200/220

 

Покривалото за легло Мандала е красиво, двулицево и мултифункционално.

Олекотено, капитонирано, с лека вата - може да се използва за покривало на леглото или за лека лятна завивка.

​Нашите шалтета са произведени в България от фирма "Белотекс - 95" АД в град Златоград!

Добавете красив акцент в дома си с шалтета за спалня от Белотекс Варна« назад