Протектори за възглавници и матрак

Протектор за матрак капитониран от 100% памук

Избери Протектор за матрак капитониран от 100% памук ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varnaИзбери Протектор за матрак капитониран от 100% памук ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varnaИзбери Протектор за матрак капитониран от 100% памук ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varnaИзбери Протектор за матрак капитониран от 100% памук ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varna

Арт. №: 8002
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Протектор за матрак капитониран от 100% памук

 

Протектор за матрак капитониран е идеалното решение за тези, които търсят комфорт и защита за своя матрак. Изработен от висококачествени материали, този протектор ще запази Вашия матрак в перфектно състояние и ще го защити от различни видове замърсявания и течности.

Лицевият плат на този протектор за матрак е изработен от 100% памук, който гарантира мекота и комфорт през цялата нощ. Текстилът е избран с грижа от Белотекс град Златоград, за да предостави максимален комфорт и да бъде приятен на допир с кожата ви.

 

В нашия Протектор за матрак капитониран е добавен тънък пълнеж от силиконова вата, която осигурява допълнителна мекота и комфорт за Вашия сън. Това е идеалната допълнителна защита за матрака Ви, която предпазва от износване и удължава живота му.

 

Капитонираният протектор за матрак е лесен за слагане и махане, тъй като има ластици в ъглите, които го държат здраво и сигурно към матрака. В допълнение, капитонираният протектор за матрак е лесен за поддръжка, тъй като може да се пере в пералнята при нужда. Той е устойчив на многократно пране и запазва своята мекота и качество, като нов след всяко пране.

 

Така че, ако търсите комфортен, удобен и защитен протектор за матрак, Протектор за матрак капитониран е идеалният избор за вас. Не се колебайте да си го поръчате и да се насладите на меката и удобна почивка, която той Ви гарантира!

 

Характеристики

Лицев плат: 100% памук

Пълнеж: силиконова вата

Изработка: капитониран с ластици в ъглите

Размери*: от 80/200см до 200/200см

* При избор на подходящ размер протектор, имайте предвид размера на лицевата част на матрака.

 

Насладете се на уют и комфорт във Вашия дом с възглавници и протектори от Белотекс Варна!« назад