Олекотени завивки

Олекотена лятна завивка, капитонирана, в бяло

Избери Лятна олекотена завивка със силиконова вата ⭐Поръчай олекотени завивки Варна българско спално бельо Белотекс Варна ⭐ belotex-varnaИзбери Лятна олекотена завивка със силиконова вата ⭐Поръчай олекотени завивки Варна българско спално бельо Белотекс Варна ⭐ belotex-varnaИзбери Лятна олекотена завивка със силиконова вата ⭐Поръчай олекотени завивки Варна българско спално бельо Белотекс Варна ⭐ belotex-varna

Арт. №: о21
Тегло: 2.000 кг.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Лятна олекотена завивка със силиконова вата

 

Лятото е време за отпуск, пътешествия и лекота, а нашата лятна олекотена завивка в бял цвят е тук, за да Ви осигури комфорт и свежест през горещите месеци. Изработена е изцяло от 100% полиестер, който е лек, мек и дишащ материал, който ще Ви предложи усещане за свежест и комфортна почивка.

 

Капитонираната конструкция на покритието придава и стилен визуален ефект на завивката. Пълнежът ѝ е от силиконова вата, която не само осигурява допълнителна топлинна изолация, но също така е и антиалергичен материал, който не задържа влагата и позволява на тялото да диша.

 

Нашата лятна олекотена завивка е идеална за тези, които търсят лекота и комфорт през топлите месеци. Тя може да се използва както в спалнята във Вашия дом, така и при къмпинг или за пътувания, тъй като заема минимално място, когато е свита. Завивката е лесна за изпиране и сушене.

 

Важно е да отбележим, че олекотената завивка е произведена в България, където се спазват всички необходими стандарти за качество и безопасност. Фабрика Белотекс град Златоград винаги се стреми да предложи най-добрите и висококачествени продукти на своите клиенти. 

 

Ако търсите лека и свежа завивка за лятото, нашата лятна олекотена завивка в бял цвят е перфектното решение за Вас. Тя ще Ви осигури комфорт и свежест, когато най-много се нуждаете от тях.

 

 

Характеристики

Олекотена завивка - лятна;

Покритие - 100% полиестер;

Пълнеж - силиконова (термо) вата, 150 гр/м2;

Цвят - бял.

 

Осигурете си комфорт и спокоен сън с олекотени завивки от Белотекс Варна!« назад