Шалтета

Шалте "Леопард"

Избери Шалте за спалня Леопард от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Леопард от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Леопард от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Леопард от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaШалте "Леопард" - Размери: 150/220Шалте "Леопард" - Размери: 200/220

Арт. №:
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Шалте за спалня Леопард от 100% микрофибър

 

Добре дошли в света на шалтетата за спалня! Ако търсите нещо уникално и стилно, тогава Шалте за спалня Леопард e правилният избор! Със своя леопардов десен върху бял фон, това шалте определено ще добави закачлива и модерна нотка към Вашата спалня.

 

Шалтето е изработено от водещ производител на спално бельо в България - Белотекс. Изработено от 100% фин микрофибър, то е меко, удобно и леко, за да Ви осигури максимален комфорт при неговото ползване. Материята е лесна за поддържане и почистване. Цветовете също са наситени и ще се запазят добре при продължително ползване. 

 

Капитонираните детайли на Шалте за спалня Леопард не само допринася за неговата елегантност, но и го правят още по-устойчиво на износване. Като допълнение, шалтето е лесно за пране и почистване, така че можете да го използвате навсякъде, където има нужда от уют и комфорт. Чрез техниката на капитониране, тънкият слой пълнеж остава равномерно разпределен по цялото шалте. Така ще можете дълго време да му се радвате без каквито и да са признаци на износване. 

 

Шалте за спалня Леопард ще допринесе за доброто настроение във Вашия дом. Ще можете да му се радвате дълго време благодарение на качествената материя, от която е изработено. Така че ако искате да превърнете спалнята си в спокойно кътче на стил и комфорт, не се колебайте да закупите нашето капитонирано шалте с леопардов десен!

 

 

Материя лицев плат: фин  микрофибър

Пълнеж: силиконов пух, 80гр/м2

Размер за единично легло: 150/220

Размер за спалня: 200/220

 

Шалтето за легло е красиво, двулицево и  мултифункционално.

Олекотено, капитонирано, с лека вата - може да се използва за покривало на леглото или за лека лятна завивка.

​Нашите шалтета за спалня са произведени в България от  Белотекс - 95 АД в град Златоград!

 

Разчупете стила на Вашия дом с шалтета за спалня от Белотекс Варна!« назад