Шалтета

Шалте "Леопард"

Избери Шалте за спалня Леопард от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Леопард от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Леопард от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Леопард от 100% микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varna

Арт. №: 1200-01
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Шалте Леопард от 100% микрофибър

Добре дошли в света на шалтетата за спалня! Ако търсите нещо уникално и стилно, тогава Шалте Леопард e правилният избор! Със своя леопардов десен върху бял фон, това шалте определено ще добави закачлива и модерна нотка към Вашата спалня.

 

Шалтето е изработено от водещ производител на спално бельо в България - Белотекс. Изработено от 100% фин микрофибър, то е меко, удобно и леко, за да Ви осигури максимален комфорт при неговото ползване. Материята е лесна за поддържане и почистване. Цветовете също са наситени и ще се запазят добре при продължително ползване. 

 

Капитонираните детайли на Шалте Леопард не само допринася за неговата елегантност, но и го правят още по-устойчиво на износване. Като допълнение, шалтето е лесно за пране и почистване, така че можете да го използвате навсякъде, където има нужда от уют и комфорт. Чрез техниката на капитониране, тънкият слой пълнеж остава равномерно разпределен по цялото шалте. Така ще можете дълго време да му се радвате без каквито и да са признаци на износване. 

 

Шалте Леопард ще допринесе за доброто настроение във Вашия дом. Ще можете да му се радвате дълго време благодарение на качествената материя, от която е изработено. Така че ако искате да превърнете спалнята си в спокойно кътче на стил и комфорт, не се колебайте да закупите нашето капитонирано шалте с леопардов десен!

  • Материя лицев плат: фин  микрофибър
  • Пълнеж: силиконов пух, 80г/м2

Шалтето за легло е красиво, двулицево и  мултифункционално.

Разчупете стила на Вашия дом с шалтета за спалня от Белотекс Варна!

Защо да изберете шалте Леопард?

  • Леко, практично и удобно
  • Мултифункционално
  • Произведено в България
  • Топ цена

Указание за третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Да не се избелва
  • Да не се подлага на химическо чистене
  • Използвайте сушилня на ниска температура


« назад