Шалтета

Шалте "Romantic"

Избери Шалте за спалня Romantic от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Romantic от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Romantic от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Romantic от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varna

Арт. №: 1200-03
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Шалте Romantic от 100% фин микрофибър

 

Красиво шалте за спалня Romantic, което ще завърши интериора на Вашата спалня. Ако търсите нещо, което да внесе разнообразие и комфорт във Вашата спалня, то Шалте Romantic е точно това, от което се нуждаете! Неговият бял цвят ще донесе свежест и чистота в пространството, а растителните мотиви и клонки, изобразени по него, ще направят Вашия сън по-приказен. 

Но не се заблуждавайте - това не е просто обикновено шалте. Изработено от 100% фин микрофибър, Шалте Romantic е меко и приятно на допир. Капитонираните детайли му придава още повече текстура и топлина, а тънкият му пълнеж го прави перфектен за пролетните и есенните нощи, когато се нуждаете от лека, но топла завивка. 

Шалтето за спалня може лесно да се сменя. Фактът, че е двулицето означава, че от която и страна да го поставите на Вашето легло, то ще има красив и завършен вид. А когато не ползвате шалтето, можете лесно да го изперете и приберете. Благодарение на своята компактност то е лесно за съхранение. 

Шалтето е пример за висококачествените продукти на Белотекс. Винаги изработени с прецизност и внимание, продуктите на Белотекс град Златоград предоставят на своите клиенти комфорт и грижа. Доверете се на българското качество и няма да съжалявате. 

Нашето Шалте Romantic ще Ви помогне да имате по-сладък и да Ви осигури уют и комфорт през цялата година.

 

Детайли

  • Материя лицев плат: фин  микрофибър
  • Пълнеж: силиконов пух, 80г/м2

Шалтето за легло е двулицево и мултифункционално. Олекотено, капитонирано, с лека вата - може да се използва за покривало на леглото или за лека лятна завивка.

 

Насладете се на красота и комфорт във Вашия дом с шалтета за спалня от Белотекс Варна!

 

Защо да изберете шалте Romatic?

  • Леко, практично и удобно
  • Мултифункционално
  • Произведено в България
  • Топ цена

Указание за третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Да не се избелва
  • Да не се подлага на химическо чистене
  • Използвайте сушилня на ниска температура


« назад