Шалтета

Шалте "Цветя"

Избери Шалте за спалня Цветя от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Цветя от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Цветя от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Цветя от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Цветя от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varna

Арт. №: 1200-02
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Шалте Цветя от 100% фин микрофибър

Шалте Цветя е красиво, двулицево и мултифункционално.

Олекотено, капитонирано, с лека вата - може да се използва за покривало на леглото или за лека лятна завивка.

​Нашите шалтета за спалня са произведени в България от "Белотекс - 95" АД в град Златоград. Всички знаем, че когато става дума за спалнята, уютът и удобството са от съществено значение - и това е точно това, което ще получите с това Шалте Цветя! То е като мека облачна прегръдка, която ще Ви стопли през студените зимни нощи и ще Ви усмихне през топлите летни дни.

Ако това не е достатъчно, да поговорим за красивата и нежна шарка на цветя! Сигурни сме, че шалтето ще разкраси Вашия дом по неповторим начин - и ще Ви помогне да освежите интериора и да внесете още повече романтика във Вашата спалня. Понякога е нужно само един детайл, за да създадете голяма разлика. А това Шалте Цветя е перфектният начин да направите точно това.

И накрая, но не на последно място, фактът, че е изработено във фабрика Белотекс град Златоград, доказва колко горди можем да бъдем с българската ни текстилна индустрия. Продуктите на Белотекс са винаги внимателно изработени и спазват всички изисквания за качество. Обръща се еднакво голямо внимание както на издръжливостта и качеството, така и на красотата и визията на продуктите. 

Докарайте пролетта и хубавото настроение в своя дом с Шалте Цветя ! Порадвайте се на красивите му цветове и детайлни рисунки докато си почивате на своето легло или диван. 

 

Характеристики:

  • Материя лицев плат: фин  микрофибър
  • Пълнеж: силиконов пух, 80г/м2

Насладете се на комфорт и стил във Вашия дом с шалтета за спалня от Белотекс Варна!

Защо да изберете шалте Цветя?

  • Леко, практично и удобно
  • Мултифункционално
  • Произведено в България
  • Топ цена

Указание за третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Да не се избелва
  • Да не се подлага на химическо чистене
  • Използвайте сушилня на ниска температура


« назад