Шалтета

Шалте "Цветя"

Избери Шалте за спалня Цветя от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Цветя от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Цветя от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Цветя от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaИзбери Шалте за спалня Цветя от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай български евтини шалтета за спалня Белотекс - 95 АД Златоград ⭐ belotex-varnaШалте "Цветя" - Размери: 150/220Шалте "Цветя" - Размери: 200/220

Арт. №:
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Шалте за спалня Цветя от 100% фин микрофибър

 

Шалте за спалня Цветя е красиво, двулицево и мултифункционално.

Олекотено, капитонирано, с лека вата - може да се използва за покривало на леглото или за лека лятна завивка.

​Нашите шалтета за спалня са произведени в България от "Белотекс - 95" АД в град Златоград.

Всички знаем, че когато става дума за спалнята, уютът и удобството са от съществено значение - и това е точно това, което ще получите с това Шалте за спалня Цветя! То е като мека облачна прегръдка, която ще Ви стопли през студените зимни нощи и ще Ви усмихне през топлите летни дни.

Ако това не е достатъчно, да поговорим за красивата и нежна шарка на цветя! Сигурни сме, че шалтето ще разкраси Вашия дом по неповторим начин - и ще Ви помогне да освежите интериора и да внесете още повече романтика във Вашата спалня. Понякога е нужно само един детайл, за да създадете голяма разлика. А това Шалте за спалня Цветя е перфектният начин да направите точно това.

И накрая, но не на последно място, фактът, че е изработено във фабрика Белотекс град Златоград, доказва колко горди можем да бъдем с българската ни текстилна индустрия. Продуктите на Белотекс са винаги внимателно изработени и спазват всички изисквания за качество. Обръща се еднакво голямо внимание както на издръжливостта и качеството, така и на красотата и визията на продуктите. 

Докарайте пролетта и хубавото настроение в своя дом с Шалте за спалня Цветя ! Порадвайте се на красивите му цветове и детайлни рисунки докато си почивате на своето легло или диван. 

 

Характеристики

Материя лицев плат: фин  микрофибър

Пълнеж: силиконов пух, 80гр/м2

Размер за единично легло: 150/220

Размер за спалня: 200/220

 

Насладете се на комфорт и стил във Вашия дом с шалтета за спалня от Белотекс Варна!« назад