Възглавници за сън

Възглавница анатомична капитонирана

Избери Анатомична възглавница за сън със силиконова вата ⭐Поръчай евтини възглавници Варна българско спално бельо Белотекс Варна⭐ | belotex-varnaИзбери Анатомична възглавница за сън със силиконова вата ⭐Поръчай евтини възглавници Варна българско спално бельо Белотекс Варна⭐ | belotex-varna

Арт. №: 9003
Тегло: 0.500 кг.
Размери: 50 x 70 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоградцена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Анатомична възглавница за сън със силиконова вата 

 

Представяме ви капитонираната анатомична възглавница в бяло, която ще Ви донесе несравним комфорт и подкрепа през цялата нощ. Тази възглавница е направена от висококачествени материали, като вътрешният й пълнеж е от мека и пухкава силиконова вата.

 

Но това не е всичко - капитонираната й повърхност е създадена с оглед на оптимална поддръжка на вашата глава и шия, като това допринася за по-добро кръвообращение и по-добър сън. Капитонирането осигурява равномерно разпределение на теглото на възглавницата и така предпазва главата ви от излишен натиск.

 

Тази анатомична форма на възглавницата е специално проектирана да се адаптира към формата на главата и шията Ви, осигурявайки перфектна подкрепа за тялото Ви. Това я прави идеална за хора, които имат проблеми със съня или имат нужда от допълнителна подкрепа за главата и шията си.

 

Произведена от Белотекс-95 АД град Златоград, тази възглавница е пример за високо качество и комфорт. Белотекс винаги постига високи критерии при изработката на своите продукти и възглавниците само могат да го потвърдят.

 

Дизайнът на възглавницата я прави лесна за комбиниране с всяка спалня, като е идеален избор за хора, които ценят стила и естетиката. Възглавницата е лесна за почистване и поддръжка, което я прави перфектен избор за всеки, който търси качество и удобство.

 

С тази капитонирана анатомична възглавница в бяло, ще се събуждате със свежо и заредено тяло, готови за нов ден!

 

Състав
Облицовка: 100% Полиестер
Пълнеж: Силиконова вата
Размер: 50х70см.

 

Разгледайте и поръчайте възглавници и протектори от Белотекс Варна!« назад