Възглавници за сън

Памучна възглавница със силиконов пълнеж

Избери Възглавница памук със силиконов пълнеж ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varna

Арт. №:
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Възглавница памук със силиконов пълнеж

 

Тази възглавница памук в бял цвят е перфектното допълнение към вашия спален комплект. Лицевият плат е изработен от гладък памучен плат, който е мек на допир и предоставя максимален комфорт на вашата кожа. Изключително удобна, мека и антиалергична. Благодарение на естествения памучен плат, възглавницата абсорбира влагата бързо и спомага за естествената вентилация на плата. 

 

Нашата възглавница памук има пълнеж от силиконова вата, която осигурява комфорт и удобство за вашия сън. Тази материя е изключително мека и лека, като е в същото време устойчива на свиване и загуба на формата. Възглавницата е идеална за хора с алергии, тъй като материята не задържа прах и алергени. Силиконова вата осигурява подходяща поддръжка за главата и врата. Тази вата е изключително мека и пухкава, давайки усещане за обгръщане. Това е идеалната възглавница за спокоен и комфортен сън.

 

Възглавницата за сън е изработена с много внимание и грижа от Белотекс 95 град Златоград. Продуктите, които продаваме, винаги покриват нашите изисквания за качество. Така подсигуряваме най-добрите предложения за нашите клиенти. Комфортът на всеки един клиент е от особено значение за нас. Ето защо Ви предлагаме само нашите най-добри и изпитани продукти. 

 

Създайте си уютна и спокойна атмосфера в спалнята с възглавница памук в бял цвят. Тя е идеална за всякакъв вид спални стилове и ще придаде допълнителна елегантност и уют на вашата спалня. Използвайте я за добър сън и осигурете себе си отличен комфорт и удобство през цялата нощ.

 


Състав:
Лице - 100% памук
Пълнеж- Силиконова вата

 

Подарете си спокоен сън с възглавници и протектори от Белотекс Варна! 

 « назад