Възглавници за сън

Гладка бяла възглавница за сън "Класик"

Избери Възглавница за сън Класик от 100% фин микрофибър ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varna

Арт. №: 700-03
Размери: 50 x 70 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Гладка бяла възглавница за сън "Класик" от 100% фин микрофибър

 

За тези от Вас, които обичат да се събуждат отпочинали, представяме универсалната Гладка бяла възглавница за сън "Класик" в бял цвят! Изключително мека и удобна, тази възглавница е направена, за да Ви осигури най-добрата нощна почивка. Погрижете се за качествения и пълноценен сън на Вас и Вашите близки.

 

Лицевият плат е изработен от 100% фин микрофибър. Възглавницата е  хипоалергенна и удобна. Пухкавият пълнеж от силиконови фибри носи комфорт, независимо от позата, в която спите. Класическият гладък модел е подходящ избор за всеки! Стандартните размери и достъпна цена  правят възглавница Класик идеално решение за всеки дом и хотел! 

 

Нашата Гладка бяла възглавница за сън "Класик" е произведена в текстилна фабрика Белотекс, град Златоград, където качеството на текстилните изделия е приоритет. Винаги се следят и спазват критериите за производство на спално бельо. Пълнежът на възглавницата е от силиконови фибри, които осигуряват комфорт и поддръжка на главата ви по време на Вашите сън и почивка. Лицевият плат на възглавницата я прави едновременно мека, приятна на допир и издръжлива.

 

Тази възглавница е идеалният избор за тези, които търсят удобство и качество на приемлива цена. Белият цвят позволява на възглавницата за сън да се впише лесно във всеки интериор и да бъде перфектното допълнение към Вашия спален комплект. Можете и лесно да разнообразите нежната визия. Просто ѝ сложете цветна калъфка за възглавници и готово!

 

Не се колебайте да си поръчате възглавница за сън Класик от нас и да се уверите в удобството и качеството на нашите продукти. Подарете си качествен сън и добра почивка през нощта. Ще се радваме да Ви бъдем полезни!

За лесна поддръжка и по-дълъг живот на Вашата възглавница препоръчваме протектор за възглавницата.

Насладете се на уют и комфорт във Вашия дом с възглавници и протектори от Белотекс Варна!

 

Характеристики:

  • Лицев плат: 100% фин микрофибър
  • Пълнеж: Силиконови фибри

 

Защо да изберете Гладка бяла възглавница за сън "Класик"?

  • Произведена в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжливи във времето
  • Хипоалергенен продукт
  • Универсален продукт за всеки дом и хотел

Поддръжка:

  • Да се пере до 30°C
  • Да се използва центрофуга на ниски обороти
  • Сушилня на ниски градуси

 « назад