Възглавници за сън

Малка памучна възглавница за сън "Бебе"

Избери Възглавничка от 100% памук ранфорс ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varna

Арт. №:
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Възглавничка от 100% памук ранфорс

 

Представяме ви малка възглавничка за сън в класически бял цвят. Лицевият плат е от 100% памук ранфорс, а пълнежът от силиконов пух. Купете сега на страхотна цена от Български производител! 

Възглавничка за сън “Бебе” е перфектната добавка към вашия спокоен сън. Изработена от висококачествени материали, тази възглавница предлага не само комфорт, но и удобство през цялата нощ.

 

Нашият продукт е особено подходящ за хората, които имат нужда от допълнителни възглавници докато спят. С конпактния ѝ размер, възглавницата е изключително удобна за облягане. Освен това е подходящ избор и за по-малките членове на семейството. 

 

Лицевият плат на тази възглавничка е направен от 100% ранфорс памук, който е изключително здрав и устойчив на износване. Този плат е мек и приятен на допир, като е перфектен за хора с чувствителна кожа. Благодарение на високата си плътност, този плат е устойчив на износване и зацапване.

 

Вътрешният пълнеж на възглавницата е от силиконов пух, който е мек и пухкав, като осигурява комфортна поддръжка на главата и шията. Силиконовият пух е лек, еластичен и изключително дълготраен, като може да запази формата си дори след много употреби.

 

Възглавничка за сън “Бебе” е страхотен избор за всички, които търсят комфорт и качество. Лесна за изпиране и сушене. С размери 40 на 50 см, тази възглавница е перфектна за всеки размер на легло, като осигурява оптимална поддръжка и комфорт. Насладете се на спокоен и релаксиращ сън с тази възглавница, която е създадена да задоволи вашите нужди за комфорт и качество.

 

Осигурете си удобство и комфорт във Вашия дом с възглавници и протектори от Белотекс Варна!« назад