Възглавници за сън

Малка памучна възглавница за сън "Бебе"

Избери Възглавничка от 100% памук ранфорс ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varna

Арт. №: 700-04
Размери: 40 x 50 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Малка памучна възглавница за сън "Бебе" от 100% памук ранфорс

Представяме ви Малка памучна възглавница за сън "Бебе" в класически бял цвят. Лицевият плат е от 100% памук ранфорс, а пълнежът от силиконов пух. Купете сега на страхотна цена от Български производител! 

Малка памучна възглавница за сън "Бебе" е перфектната добавка към вашия спокоен сън. Изработена от висококачествени материали, тази възглавница предлага не само комфорт, но и удобство през цялата нощ. Нашият продукт е особено подходящ за хората, които имат нужда от допълнителни възглавници докато спят. С конпактния ѝ размер, възглавницата е изключително удобна за облягане. Освен това е подходящ избор и за по-малките членове на семейството. 

 

Лицевият плат на тази възглавничка е направен от 100% ранфорс памук, който е изключително здрав и устойчив на износване. Този плат е мек и приятен на допир, като е перфектен за хора с чувствителна кожа. Благодарение на високата си плътност, този плат е устойчив на износване и зацапване. Вътрешният пълнеж на възглавницата е от силиконов пух, който е мек и пухкав, като осигурява комфортна поддръжка на главата и шията. Силиконовият пух е лек, еластичен и изключително дълготраен, като може да запази формата си дори след много употреби.

 

Осигурете си удобство и комфорт във Вашия дом с възглавници и протектори от Белотекс Варна!

 

Защо да изберете Малка памучна възглавница за сън "Бебе"?

  • Произведена в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжливи във времето
  • Хипоалергенен продукт
  • Универсален продукт за всеки дом и хотел

Поддръжка:

  • Да се пере до 30°C
  • Да се използва центрофуга на ниски обороти
  • Сушилня на ниски градуси

 « назад