Възглавници за сън

Твърда дунапренена възглавница, гладка

Твърда дунапренена възглавница, гладка

Арт. №: 700-02
Размери: 50 x 70 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоградцена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Твърда дунапренена възглавница, гладка

За тези от Вас, които обичат да спят на твърдо и високо, представяме Твърда дунапренена възглавница, гладка в бял цвят! Изключително удобна, непроменяща формата си, тази възглавница е направена, за да Ви осигури най-добрата нощна почивка. Погрижете се за качествения и пълноценен сън на Вас и Вашите близки.

 

Лицевият плат е изработен от 100% фин микрофибър. Възглавницата е  хипоалергенна и твърда. Пълнежът от фино смлян дунапрен осигурява височината и твърдостта на Вашата възглавница, не слягва във времето, дори и след пране. Класическият гладък модел е подходящ избор както за любителите на твърдо и високо в дома, така и за хотел или здравно заведение! Стандартните размери и достъпна цена правят Твърда дунапренена възглавница, гладка идеалното решение за всеки! 

 

Нашата твърда дунапренена възглавница за сън е произведена в текстилна фабрика Белотекс, град Златоград, където качеството на текстилните изделия е приоритет. Винаги се следят и спазват утвърдени високи стандарти при производство. Перфектното изпълнение и високото качество на материалите са отправна точка при създаването на продуктите Белотекс.

 

Не се колебайте да си поръчате твърда възглавница за сън с пълнеж от млян дунапрен от нас и да се уверите в удобството и качеството на нашите продукти. Подарете си качествен сън и добра почивка през нощта. Ще се радваме да Ви бъдем полезни!

 

За лесна поддръжка и по-дълъг живот на Вашата възглавница препоръчваме протектор за възглавницата - непромокаем или капитониран.

Насладете се на уют и комфорт във Вашия дом с възглавници и протектори от Белотекс Варна!

 

Характеристики:

  • Лицев плат: 100% фин микрофибър,гладък
  • Пълнеж: Фин млян дунапрен

 

Защо да изберете Твърда дунапренена възглавница, гладка?

  • Произведена в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжливи във времето
  • Хипоалергенен продукт
  • Универсален продукт за всеки дом и хотел

Поддръжка:

  • Да се пере до 30°C
  • Да се използва центрофуга на ниски обороти
  • Сушилня на ниски градуси


« назад