Протектори за възглавници и матрак

Непромокаем протектор за матрак "Економи"

Избери Непромокаем протектор за матрак Економи с ластици в ъглите ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varnaИзбери Непромокаем протектор за матрак Економи с ластици в ъглите ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varnaИзбери Непромокаем протектор за матрак Економи с ластици в ъглите ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varna

Арт. №: 8001
Тегло: 0.500 кг.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Непромокаем протектор за матрак Економи с ластици в ъглите

 

Нашият Непромокаем протектор за матрак Економи е един от най-важните аксесоари за Вашата спалня. Той представлява тънък слой, който се поставя върху матрака, за да го предпази от различни течности и мръсотия, които могат да увредят материята и да доведат до развитието на неприятни миризми и бактерии.

 

Непромокаемите протектори за матрак са произведени от висококачествени материали, които са издръжливи и надеждни. Лицевата част е от фина микрофибърна тъкан, а гърбът е от водонепропусклива мембрана. Техният състав осигурява максимална защита на матрака срещу всякакви видове течности, като например петна от кафе, чай, вино и други.

 

Нашият Непромокаем протектор за матрак Економи има и други полезни функции. Той може да предпазва матрака от прах и други алергени, които могат да доведат до развитието на астма и други алергични реакции. Освен това, може да помогне за задържане на топлината на матрака през зимата, като по този начин няма нужда от затопляне на помещението и спестява енергия.

 

Важно е да изберете правилния размер на непромокаемия протектор за Вашия матрак. Това е важно, за да може да се постави правилно и да предпази матрака от течности и различни зацапвания. Заради това от Белотекс предлагаме различни размери, съобразени с тези на Вашето легло. При избора на непромокаем протектор е важно да се има предвид и комфорта, който той осигурява. Тези аксесоари могат да бъдат няколко милиметра дебелина, но трябва да бъдат достатъчно меки, за да не повлияят на качеството на съня.

 

В крайна сметка, нашият Непромокаем протектор за матрак Економи е задължителна част от спалното бельо на всекиго, който иска да се грижи за качеството на своя сън.

 

 

Характеристики

 

Лице: Фина микрофибърна тъкан:

Гръб: Водонепропусклива мембрана;

Изработка: с ластици в ъглите;

Размери*: от 60/120 см до 200/200 см

* При избор на подходящ размер протектор, имайте предвид размера на лицевата част на матрака.

 

Насладете се на уют и комфорт във Вашия дом с възглавници и протектори от Белотекс Варна!« назад