Продукти за хотела

Хотелска калъфка за възглавница Ранфорс

Избери Хотелска калъфка за възглавница от Ранфорс от 100% памук ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varna

Арт. №: 1900-18
Размери: 60 x 80 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв. / бр.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Хотелска калъфка за възглавница Ранфорс от 100% памук

 

За да осигурите на Вашите гости най-доброто преживяване и уют във Вашето място за настаняване, представяме Ви нашата ексклузивна хотелска калъфка за възглавница Ранфорс от марката Белотекс Златоград.
 
Тези калъфки са проектирани с най-високото качество и внимание към детайлите, за да осигурят на Вашите гости перфектна нощ и опит на пълноценен отдих. Стилният дизайн и чистият бял цвят придават хармония на всяка стая и гарантират безупречна визия.
 
Нашите хотелски калъфки за възглавница от Ранфорс са изработени от 100% висококачествен памук ранфорс, който осигурява дълготрайност и здравина. Тази изключителна материя предлага мекота и удобство, които Вашите гости заслужават, и гарантира дълготраен комфорт.
 
В нашия продукт сме интегрирали хипоалергенни свойства, за да осигурим безопасността и комфорта на всички гости, включително и тези със чувствителна кожа или алергии. 
 
Тази хотелска калъфка за възглавница от Ранфорс е произведена в България, където сме горди да поддържаме високи стандарти и да използваме само най-добрите материали. Това е гаранция за качество и доказателство за нашата преданост към клиентите ни.
 
Не случайно Белотекс Златоград е любима марка на много хора. С дългогодишен опит и доверие, ние сме изборът на множество хотели, вили и къщи за гости в страната и чужбина. 
 
Залагайки на хотелска калъфка за възглавница от Ранфорс от Белотекс Златоград, Вие инвестирате в качество, комфорт и удовлетвореност на Вашите клиенти. Нека Вашето място за настаняване стане предпочитана дестинация за всеки пътешественик, който търси уют и грижа за своето тяло и душа.

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

 

Идеален избор за Вашият хотел или дом. Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти.

* При евентуално изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за срок на изработка!

* За размери различни от предложените, моля поискайте оферта!

 

Защо да изберете хотелска калъфка за възглавница от ранфорс?

  • Произведени в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжливи във времето
  • 100% висококачествен памук 
  • Хипоалергенен продукт
  • Любима марка на много хора

Третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Може да се избелва
  • Може да се подлага на химическо чистене
  • Да се глади с не повече от 150ºС
  • Използвайте сушилня на ниска температура


« назад