Продукти за хотела

Хотелски хавлиен детски халат с качулка - бял

Избери Хотелски хавлиен детски халат с качулка ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varnaИзбери Хотелски хавлиен детски халат с качулка ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varna

Арт. №: 1900-07
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв. / бр.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Хотелски хавлиен детски халат с качулка - бял от 100% памук

 

Предлагаме Ви хотелски хавлиен детски халат с качулка - бял е един чудесен продукт, предоставящ невероятен комфорт и топлина на Вашето дете. Произведен от марката Белотекс Златоград, този халат е специално създаден, за да удовлетвори изискванията на най-взискателните клиенти и да осигури незабравими моменти на радост и удовлетворение на вашето дете.
 
Изработен е в хотелски стил, който придава изисканост и класа на всяко облекло. Материята на този халат е 100% висококачествен памук, който осигурява нежност и мекота на допир. Вашият малчуган ще се наслаждава на приятно усещане след всяка баня или по време на сън.
 
Този детски халат е произведен в България и се отличава със здравина и издръжливост във времето. Изработен с внимание към детайлите, той е готов да преживее безброй пранета и употреби, запазвайки своите качества и визия.
 
Марката Белотекс Златоград е любима марка на много хора, което допълнително засилва доверието в продуктите й. С този хотелски хавлиен детски халат с качулка  - бял, Вашето дете ще се наслаждава на специално облекло, което го прави да се чувства особено и обичано. Независимо дали след банята, по време на почивка или сутрин, този халат е перфектното допълнение за Вашето малко съкровище.

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

Идеален избор за Вашият хотел. Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти.


* При евентуално изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за срок на изработка!

 

Защо да изберете хотелски хавлиен детски халат с качулка  - бял от  Белотекс?

  • Произведен в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжлив във времето
  • Практичен и удобен
  • Хипоалергенен продукт
  • Любима марка на много хора

 

Поддръжка:

  • Да се пере до 40°C
  • Може да се подлага на химическо чистене
  • Може да се избелва
  • Може да се използва центрофуга

 « назад