Продукти за хотела

Хотелски непромокаем протектор за матрак

Хотелски непромокаем протектор за матракХотелски непромокаем протектор за матракИзбери Хотелски непромокаем протектор за матрак за хотел ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varnaИзбери Хотелски непромокаем протектор за матрак за хотел ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varna

Арт. №: 1900-04
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв. / бр.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Хотелски непромокаем протектор за матрак

 

Представяме Ви Хотелски непромокаем протектор за матрак на марката Белотекс Златоград. Той е идеалното допълнение към леглото във Вашия хотел, осигуряващ надеждна защита и комфорт за спокойна нощ. 

Стилът на продукта е хотелски, което означава, че той е специално разработен, за да задоволи изискванията на най-взискателните клиенти и да издържа на интензивна употреба. Протекторът е в бял цвят, който се съчетава перфектно с бялото хотелско спално бельо.
 
Този протектор е произведен в България и гарантира високо качество и издръжливост във времето. Той е практичен и удобен за употреба, като осигурява защита срещу протичане на течности, прахови акари и други алергени, което го прави перфектен за хора с алергии и чувствителна кожа. Ластиците в ъглите позволяват използването на продукта при матраци с по-голяма височина от стандартната.
 
С практичния Хотелски непромокаем протектор за матрак  на Белотекс Златоград, можете да се наслаждавате на спокоен сън и безупречна хигиена, като същевременно удължавате живота на вашия матрак. Необходимата комбинация от функционалност, издръжливост и удобен дизайн прави този продукт идеален избор за вашата спалня или хотелски обект и то на супер цена!

 

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

*Идеален избор за Вашият хотел. Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти.

* При евентуално изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за срок на изработка!

* За размери различни от предложените, моля пойскайте оферта!

 

Защо да изберете Хотелски непромокаем протектор за матрак?

  • Произведен в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжлив във времето
  • Практичен и удобен
  • Хипоалергенен продукт
  • Любима марка на много хора

Третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Може да се избелва
  • Да не се глади 


« назад