Декоративни възглавници

Декоративна Коледна възглавница в бяло

Избери Декоративна Коледна възглавница в бяло ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varna

Арт. №: 800-02
Размери: 45 x 45 см.
Марка: Български производителцена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Декоративна Коледна възглавница в бяло

Меката и пухкава Декоративна Коледна възглавница в бяло, ще подхрани празничното настроение във всеки дом! Декоративните елементи са постигнати с дигитален печат.

С трайни цветове, красив и нежен печат е идеална за подарък!

От Белотекс Варна Ви представяме най-новото допълнение към коледната Ви колекция - красивата Декоративна Коледна възглавница в бяло. Тази възглавница е вдъхновена от магията на Коледните празници и е създадена с любов и внимание към всеки малък детайл.

Възглавничката е с красива картинка, създадена с дигитален печат. Коледният венец на бял фон е прекрасен акцент, който ще добави Коледно настроение във Вашия дом. Няма нищо по-специално от това да се усмихнете всяка вечер на забавните Коледни истории докато използвате тази красива възглавница, която ще допълни уютната атмосфера в дома Ви.

Тази квадратна Декоративна възглавница бяла е изработена с внимание към всеки детайл, като е направена с изключително висококачествени материали, които ще Ви служат много години напред. Произведена в България, тази възглавница е гаранция за качество и прецизност в изработката.

Декоративната възглавница е подходяща за различни места във Вашия дом. Може да я поставите на диван, канапе и фотьойл, за да се превърне в приятен и весел акцент в стаята. Разбира се, можете да декорирате и Вашето легло с нея. Възглавницата може лесно може да се комбинира с останалата Коледна украса благодарение на нежните ѝ цветове и забавен принт. 

Размер:45/45 см

Добавете забавен празничен акцент към своя дом с възглавници от Белотекс Варна!

Защо да изберете Декоративна Коледна възглавница в бяло

  • Висока устойчивост
  • Произведено в България
  • Дигитален печат, който гарантира дълъг живот на цветовете

Поддръжка:

  • Да се пере до 30°C
  • Да се използва центрофуга на ниски обороти
  • Сушилня на ниски градуси

 

 

 « назад