Декоративни възглавници

Декоративна Коледна възглавница в зелено

Избери Декоративна възглавница зелена за Коледа ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varna

Арт. №: 800-03
Размери: 45 x 45 см.
Марка: Български производителцена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Декоративна Коледна възглавница в зелено

 

Коледната Декоративна Коледна възглавница в зелено е перфектният начин да добавите малко Коледно настроение във Вашия дом. Със своето красиво изображение на зимни клонки на тъмно зелен фон, декоративната възглавница е едно чудесно допълнение към Коледната Ви колекция.

 

Коледните клонки, изобразени на възглавницата, са вдъхновени от естествената красота на горските дървета през зимата. Те са изобразени с ярки зелени цветове и богати детайли, които създават красива картина. Изображенията на горски клонки са отпечатани чрез дигитален печат, който осигурява ясни и ярки цветове, които няма да избледнеят с течение на времето.

 

Декоративна възглавница зелена е произведена в България и е създадена с внимание към всеки малък детайл. Тя е изработена от висококачествени материали, които са меки и удобни за почивка и сън. Вътрешният пълнеж на възглавницата осигурява мекота и запазване на формата на възглавницата.

 

Коледната декоративна възглавница е идеален начин да превърнете Вашия дом в Коледен кът. Тя е перфектен акцент за Вашия диван, кресло или легло, който допълва празничната атмосфера в дома Ви. Тази възглавница е идеален подарък за Вашите близки, приятели или колеги. Тя ще им напомня за красотата на Коледните и Новогодишни празници.

 

Насладете се на чудесните моменти през зимните празници, заобиколени от красивите Коледни декорации и украси. Използвайте тази Декоративна Коледна възглавница в зелено, за да добавите още празничност и красота в дома си. Оставете тази възглавница да ви зареди с Коледно настроение и да Ви помогне да се отдадете на почивка.

 

Размер:45/45 см

Насладете се на уют и комфорт във Вашия дом с възглавници и протектори от Белотекс Варна!

Защо да изберете Декоративна Коледна възглавница в зелено

  • Висока устойчивост
  • Произведено в България
  • Дигитален печат, който гарантира дълъг живот на цветовете

Поддръжка:

  • Да се пере до 30°C
  • Да се използва центрофуга на ниски обороти
  • Сушилня на ниски градуси


« назад