Декоративни възглавници

Декоративна Коледна възглавница в лилаво

Избери Декоративна възглавница лилава за Коледа ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varna

Арт. №: 800-01
Размери: 45 x 45 см.
Марка: Български производителцена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Декоративна Коледна възглавница в лилаво

Меката и удобна Декоративна Коледна възглавница в лилаво, ще подхрани празничното настроение във всеки дом! Декоративните елементи са постигнати с дигитален печат. С трайни цветове, красив и нежен печат е идеална за подарък!

Декоративна Коледна възглавница в лилаво ще добави още по-голямо усещане за Коледна магия и ще донесе радост на всички, които я видят.

Спомняш ли си колко вълнуваща е Коледната нощ? А как може да липсва настроението от топлина, уют и разкош на цветове? Ние знаем какво трябва да направиш - добави малко Коледно настроение в своя дом с нашата невероятна Коледна възглавница!

Тази възглавница е точно това, което ти трябва за да се потопиш в Коледния дух. На нея ще намериш невероятни жълти цветя на лилав фон, които няма как да не те оставят без дъх. Дизайнът е едновременно елегантен и забавен, за да пасне на всеки дом. В допълнение Декоративна Коледна възглавница в лилаво е изработена по технология с дигитален печат, което я прави наистина качествен продукт. Цветовете на декоративната възглавница са дълготрайни и все така наситени. 

И не забравяй, че тази декоративна Коледна възглавница е произведена в България. Така са спазени всички изисквания за качество като същевременно се подкрепя и насърчава местното производство.  

С този красив дизайн и мекота на материята, сега е идеалният момент да си закупите Декоративна възглавница лилава и да добавите малко Коледно и Новогодишно настроение в своя дом! Независимо дали я поставите на леглото, дивана или канапето вкъщи, нашата декоративна възглавница ще се впише навсякъде с лекота. 

 

Размер:45/45 см

Насладете се на уют и комфорт във Вашия дом с възглавници и протектори от Белотекс Варна!

 

Защо да изберете Декоративна Коледна възглавница в лилаво

  • Висока устойчивост
  • Произведено в България
  • Дигитален печат, който гарантира дълъг живот на цветовете

Поддръжка:

  • Да се пере до 30°C
  • Да се използва центрофуга на ниски обороти
  • Сушилня на ниски градуси

 « назад