Детски халати

Подреди по:

1 2

Детски халати за баня

 

От Белотекс сме се погрижили за най-малките ни клиенти с нашите детски халати за баня. Децата не винаги обичат времето за баня, но благодарение на нашите забавни халати, те ще го очакват с нетърпение. Нашите хавлиени халати за баня се предлагат в различни дизайни и със сигурност ще развеселят всеки, който ги носи. Пример за весела визия са нашите детски халати в забавни цветове, с ушички на качулката, а как да пропуснем и халатите с бродирана картинка. Разбира се, нашите халати се предлагат в различни размери спрямо възрастта на детето Ви. 

 

На пазара има голямо разнообразие от детски халати, но халатите с качулка са едни от най-удобните и практични за малките деца. Те представляват идеално решение за баня, басейн или просто за вкъщи по време на почивни дни. Детските халати са изработени от висококачествени материали, поради което са меки и удобни за допир с кожата на детето. В магазина ни се предлагат различни дизайни на халатите с качулка, което позволява на родителите да изберат този, който най-добре отговаря на предпочитанията и стила на детето. Налични са красиви детски халати за баня в ярки цветове и с любимите герои от анимационни филми, които ще зарадват всяко дете. Без съмнение, детски халат с качулка е перфектният подарък за всяко дете. За най-малките членове на семейството сме подготвили и бебешки хавлии с качулка. 

 

Като родители знаем, че изборът на качествени и безопасни материи е от голямо значение. Искаме да предоставим най-доброто за всеки малчуган. Заради това Ви предлагаме детски халати за баня от мека и пухкава материя. Марката Белотекс използва 100% памук за хавлиените халати и кърпи. Държим на качеството на всеки наш продукт и винаги следим за това. 

 

Можете да разгледате и поръчате от нашите детски халати през онлайн магазина ни. Вижте стоките на Белотекс Златоград на място в магазините ни във Варна. Намират се на булевард "Цар Освободител" 20 (Червен площад) и на булевард “Христо Ботев” 18 - Фулмакс център.