Юношески халати

Подреди по:

Юношески халати за баня

 

Предлагаме юношески халати за баня за Вашите деца. Младежите имат различни предпочитания и изисквания. Ние се съобразяваме с това. Ето защо нашите модели се предлагат в разнообразни цветове и десени. Независимо кой модел ще изберете, той ще донесе уют и комфорт на Вашите деца. Юношеските ни халати са подходящи за деца на възраст между 8 и 14 години. Препоръчваме Ви да проверите таблицата с размери към продукта, за да изберете най - подходящия размер за Вашето дете. Предлагаме също халати за малки деца и възрастни. 

 

Всички материали, използвани за производството на халатите, са от високо качество и мекота за по-голямо удобство. Нашите юношески халати за баня са произведение в България от 100% памук на марката Белотекс Златоград. Клиентите могат да избират между различни цветове и десени, така че да намерят идеалния модел за тяхното дете. Предлагаме както по-ярки, така и пастелни цветове. Независимо дали е за плажа или за дома, халатите за тийнейджъри са отлично предложение за всеки родител, който иска да осигури на детето си комфорт и уютно усещане.

 

Ние предлагаме юношески халати за баня на достъпни цени. Стремим се продуктите ни да са с най-доброто съотношение цена - качество. Залагаме на класически и стилни модели. Особено популярни сред младежите са халатите с двойна качулка, подходящи както за басейн, така и за у дома. Всички представени продукти са с високо качество и осигуряват топлина и удобство след къпане или душ. Халатите на Белотекс Варна има добра попивателна способност и съхнат бързо. Могат да се перат в пералнята, а цветовете остават ярки за дълго време. Халатите са с двойна качулка, джоб и колан за по-голяма практичност.  

 

Продуктите на Белотекс Златоград могат да бъдат закупени от нашия онлайн магазин. За Ваше улеснение имаме и два физическа магазина. Може да ни откриете в град Варна, булевард “Христо Ботев” 18 - Фулмакс център и на булевард "Цар Освободител" 20.