Покривки

Луксозна елегантна покривка - 100% памучен сатен

Избери Покривка за маса памучен сатен в цвят шампанско ⭐Поръчай от Белотекс Варна производител на покривки за маса ⭐ belotex-varnaИзбери Покривка за маса памучен сатен в цвят шампанско ⭐Поръчай от Белотекс Варна производител на покривки за маса ⭐ belotex-varnaИзбери Покривка за маса памучен сатен в цвят шампанско ⭐Поръчай от Белотекс Варна производител на покривки за маса ⭐ belotex-varnaИзбери Покривка за маса памучен сатен в цвят шампанско ⭐Поръчай от Белотекс Варна производител на покривки за маса ⭐ belotex-varna

Арт. №: 670
Размери: 150 x 180 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоградцена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Покривка за маса памучен сатен в цвят шампанско

 

От Белотекс представяме на нашите клиенти една наистина луксозна и впечатляваща Покривка за маса памучен сатен, която ще Ви остави без дъх! Тази красива покривка е изработена от памучен сатен, който придава едно невероятно меко и приятно на допир усещане.

 

Цветът на покривката е шампанско - един от най-елегантните и изискани цветове за интериора. Той ще придаде на Вашата маса нежност и стил, като я направи перфектна за всички специални поводи и вечери.

 

Но това не е всичко, което прави тази Покривка за маса памучен сатен толкова специална. Тя е изработена от Белотекс 95 - висококачествен производител на текстилни изделия от град Златоград. Това означава, че тя е не само изключително красива, но и много здрава и устойчива.

 

Нека да Ви разкажем малко повече за този великолепен памучен сатен. Той е изключително мек и гладък на допир, като придава усещане за истинска роскош. Това е материята, която се използва от най-елитните хотели и ресторанти по света, за да предоставят на своите клиенти едно по-изискано преживяване.

 

Тази Покривка за маса памучен сатен е перфектен избор за всички, които искат да направят своето празненство по-луксозно и незабравимо. Тя е идеална за сватби, кръщенета, юбилеи и други специални поводи. Не се колебайте да я добавите към своята колекция от декорации за дома и да създадете една поистине великолепна и незабравима атмосфера! 

 

Но разбира се, не е нужно да имате повод, за сложите тази сатенена покривка на своята маса. Покривката може да направи дори една обикновена вечеря в страхотно изживяване. 

 
 

Луксозна елегантна покривка - 100% памучен сатен

Размер: 150х180см.

Състав: 50% памук - 50% полиестер

Цвят: Шампанско

 

Добавете стил и комфорт във Вашия дом с покривки за маса от Белотекс Варна!« назад