За Нас

 Belotex-varna.com  е представителен сайт на текстилна фабрика "Белотекс" гр. Златоград. Създаден за да предложи качествени продукти на добри цени, произведени в България. Позовавайки се на дългогодишния опит и доверието в марката Белотекс, гарантираме Вашето спокойствие при покупка и използване на продуктите!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ГРАД ВАРНА!

 Всички продукти, могат да бъдат закупени и във фирмените магазини. За град Варна - магазин Белотекс на бул" Цар Освободител" 20 (Червен площад). 

За "Белотекс-95"АД - Български производител

 Дружеството със седалище гр. Златоград следва традициите в тъкачното производство още от 1968г. Днес фабриката е един от големите производители и износители на суров текстил за страната. Месечното производство възлиза  на над 1 000 000 л.м. и средно потребление на около 350 тона памук. Белотекс специализира в производството на сурови памучни и тип памучни тъкани и изделия от тях. Фирмата притежава сертификат за одобрение в съответствие със следните стандарти за Системи за управление на качеството: ISO 9001: 2000, EN ISO 9001: 2000, BS EN ISO 9001: 2000. 

ЗА ДОМА И ХОТЕЛА

Нашето мото: "От памук до краен продукт"

БЕЛОТЕКС-ВАРНА е специално създаден за ценители на естествените материи и домашния уют. Наш приоритет е предлагането на изключително качествен интериорен текстил. Разнообразие от шалтета, възглавници и завивки, покривки, спално бельо произведено от 100% памук, хавлиени кърпи и халати,  и всичко необходимо за да превърнете Вашето жилище в дом!

     Интериорният текстил e нещо повече от декорация, той е акцент във Вашия дом. Интериорният текстил е страст и емоция, желание да изразиш себе си. Да изпълниш дома си с живот и вдъхновение, да намериш топлина и обаяние в тъкани, нюанси и мотиви, да създадеш своето кътче на уют и спокойствие от динамичното ежедневие. Бихме искали да сме Ваш партньор в постигането на тази важна цел! 

 През годините натрупахме изключителен опит и впечатления за нуждите, желанията и потреблението на хотелиерския бизнес. Анализирайки това, подбрахме хотелски асортимент постелъчно бельо, който да отговаря на изискванията за износоустойчивост и лесна поддръжка. Предлаганите тъкани и продукти, произведени от тях са : ранфорс 100% памук, памучен сатен - гладък и райе, памук-полиестер( за лесна поддръжка)

Тъканите са обработени с най-съвременните технологии, гарантиращи дълъг живот и издръжливост при интензивна употреба.

 Към хотелски асортимент сме добавили и хавлиени изделия и халати, възглавници, олекотени завивки, протектори за матрак и възглавница - капитонирани и непромокаеми, изделия от памучен плат тип вафлен.

      
БЕЛОТЕКС-ВАРНА вече омагьоса много ценители с красиви и качествени модели на спални комплекти, шалтета, олекотени завивки, хавлии, халати и кухненски текстилни аскесоари. Ако все още не сте ги притежавали със сигурност няма да ви оставят безразлични и ще ви запленят със своята красота и издръжливост. Потърсете ни!

belotex-varna.com е собственост на - "САТЕН" ДЗЗД

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на:

   office@belotex-varna.com

   0894 616 024

   facebook.com/BELOTEX.VARNA

Посетете ни на място -  гр. Варна - магазин Белотекс на бул" Цар Освободител" 20 (Червен площад).  

 

 « назад