Хавлиени кърпи

Подреди по:

1 2

Хавлиени кърпи

 

Белотекс Златоград предлага голяма гама от хавлиени кърпи. Предлагаме хавлии за тяло, ръце, лице. Можете да избирате между различни цветове и размери. Нашите кърпи са произведени от висок клас материали, за да отговорим на очакванията на нашите клиенти. Произведени са от 100% памук. Това ги прави изключително меки и същевременно издръжливи. Имат отлична попивателна способност и съхнат бързо. Могат да бъдат прани в перални като се следват указанията в описанието на продукта. Хавлиените ни кърпи са произведени в България с много внимание от марката Белотекс Златоград

 

Нашите клиенти намират множество приложения на нашите хавлиени кърпи. Кърпите за ръце са чудесни за закачане в кухнята или банята. Хавлиените кърпи за лице са чудесно допълнение към рутината Ви при грижата за лице. Големите ни хавлии са подходящи за подсушаване след душ или баня. Кърпите на Белотекс Златоград могат да бъдат използвани и когато посещавате фитнес центрове или басейни.   

 

Хавлиените кърпи се предлагат в различни размери и цветове, за да отговарят на нуждите и предпочитанията на всеки клиент. Така нашите хавлии могат да се превърнат в чудесен аксесоар към Вашата баня или кухня. Те са чудесен начин да създадете настроение и да разчупите интериора във Вашия дом на достъпна цена. 

 

Белотекс Златоград предлага опция за персонализиране на хавлиените ни кърпи. Може да бъдат избродирани надписи, инициали, картинки. Това страхотна опция, ако искате да поднесете един по-интересен и личен подарък. Свържете се с нас и получете повече информация за тази опция.

 

Възползвайте се от разнообразието на продукти от Белотекс Златоград. Можете да поръчате от нашия онлайн магазин с доставка в страната. Препоръчваме Ви и да ни посетите на място във Варна. Имаме два магазина. Намират се на бул. Христо Ботев номер 18 във Варна и бул. Цар Освободител номер 20 във Варна.