Спално бельо - комплекти Ранфорс 100% памук

Подреди по:

Спално бельо Ранфорс

 

От къде води началото си спалното бельо Ранфорс

     В човешкия бит и ежедневие, още от раждането ни, съществуват множество навици, порядки и предмети, с които просто израстваме, приемаме ги като естествени и не се питаме откъде произлизат.
       В историята на човешкото развитие, не се констатира кога е използвано за първи път спално бельо, но е известно, че отделно помещение за сън за първи път е изградено в древен Шумер.
       Идеята за спалното бельо става популярна в древен Рим, където платове с флорални и фруктови мотиви биват доставяни от Египет и превръщани в красиви покривки за легло.
       И така, след като имаме помещение, наречено спалня, имаме покривки, които ползваме за спално бельо, време е то да се усъвършенства – така достигаме до спално бельо Ранфорс!

Спално бельо Ранфорс и другите материи

- Памук – той е и най-търсен като материя за чаршафи. Памукът не запарва, не задържа влага, не предизвиква алергии. Разликата му със спално бельо Ранфорс е, че памукът доста се мачка и е по-твърд.
- Памучен сатен – и тук изработката е от 100% памук, но по различна технология. Платът има блясък и мекота, държи хладно през лятото и топло през зимата. Цената му е по-висока от останалите материи. Разликата със спално бельо Ранфорс е, че памучният сатен се свива и не е толкова траен.
- Спално бельо Ранфорс – 100% памук, но изработено по определена технология. Спално бельо Ранфорс има мекота и блясък. Подходящо е за всеки сезон, защото поддържа температурата на тялото. Спалното бельо Ранфорс е здраво, цветовете му се запазват дълго, не се износва – общо взето се ползва по-дълго от другите два типа. Единствен недостатък е, че се свива при пране.

Защо да изберем спално бельо Ранфорс?

Спално бельо Ранфорс

Спално бельо Ранфорс - Закупете сега!

        При спално бельо Ранфорс, все по-често се прокарва и концепцията за контрастни тонове като розово, синьо, зелено или черно-бяло. Всичко това придава усещане за динамичност и енергия в хай-тек стил.
        От друга страна, по отношение на интериора все повече се налага виждането за единение с природното и естественото начало, което намира израз в ползваните материали. Спално бельо Ранфорс отговаря на тази нужда напълно, предвид, че е произведено от 100% памук, както описахме по-горе. А ползвано в земни цветове като бежов, кафяв, зелен, определено ще ни накара да се свържем с природата.
        Минималистичният стил в спално бельо Ранфорс се налага все повече като избор. Той е изключително приветлив, удобен и придава усещане за въздух, уют и свобода.

 

 

 

 

 

  Как да поддържаме спално бельо Ранфорс? 

- Добре е преди употреба за първи път, да изперете спално бельо Ранфорс, за да премахнете замърсяване от машини или допир;
- Спално бельо Ранфорс, което включва калъфки и пликове за завивки, е добре да бъде обръщано наопаки, когато ще се пере;
- При пране на спално бельо Ранфорс, не добавяйте твърде много перилен препарат;
- Спазвайте посочените на етикета градуси, при които трябва да изпирате спално бельо Ранфорс – за бяло, до 90 градуса, за цветно – до 60;
- При гладене на спално бельо Ранфорс, е добре де не преминавате над повече от три точки за индикатора, тъй като е материята е доста мека.
- Въпреки че не е за предпочитане, спално бельо Ранфорс е подходящо и за сушене в сушилня. Единствено трябва да се внимава с цветните тъкани, тъй като материята е по-мека и близките цветове са склонни към сливане, а също и биха избледнели. Друг недостатък на сушилнята е фактът, че спално бельо Ранфорс е по-меко и склонно към свиване, вследствие на високата температура.
          Спално бельо Ранфорс е лесно за поддръжка и употреба. Походящ вариант е за детски спални, тъй като е меко, не предизвиква алергии, а в същото време не се мачка толкова, колкото чистия памук. От друга страна, се предлага в разнообразни цветни десени, а за малките герои, това е най-важното.
          Спално бельо Ранфорс е добър вариант и за вашата собствена спалня, не само заради своята практичност, но и защото е в среден ценови клас. Памучният сатен е доста скъп и нетраен, а чистият памук е труден за поддръжка и не чак толкова мек. Златната среда винаги е най-добрият вариант и спално бельо Ранфорс ви я дава.
          И не забравяйте - вашата спалня е вашата духовна крепост и е първото нещо, което виждате, когато денят ви започва или приключва, затова трябва да отделите наистина голямо внимание в изграждането й. Изборът на спално бельо Ранфорс по ваш вкус, ще ви доближи до изграждането на ваше дзен пространство.
          Доверете се на Белотекс  и изберете спално бельо Ранфорс от нашите предложения!

 

От къде води началото си спалното бельо Ранфорс
Спално бельо Ранфорс и другите материи
Защо да изберем спално бельо Ранфорс?
Как да поддържаме спално бельо Ранфорс?


1 2 3 4 5