Протектори за възглавници и матрак

Непромокаем протектор за възглавница с цип

Избери Протектор за възглавница непромокаем в бяло с цип ⭐Поръчай евтини възглавници Варна и българско спално бельо Белотекс Варна⭐Вземете сега! | belotex-varna

Арт. №:
Размери: 50 x 70 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоградцена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Протектор за възглавница непромокаем в бяло с цип

 

Протектор за възглавница непромокаем с цип е идеален за защита на Вашата възглавница от проникване на мръсотия и течности. Той има бяло лице, направено от фина микрофибърна тъкан, която е мека и удобна за сън. Гърбът на протектора е от непромокаема мембрана, която предпазва възглавницата от навлизане на влага или други течности.

 

Протекторът е снабден с цип, който лесно се затваря и отваря, като го прави лесен за използване и почистване. Винаги можете да изкарате Вашата възглавница от протектора и да го сложите в пералнята. Бялата микрофибърна тъкан придава на протектора елегантен и съвременен вид, който ще пасне към всяко спално бельо. Ето защо и сме се спрели на белия цвят за нашия протектор. 

 

Белотекс град Златоград винаги държи на високото качество на спалното си бельо. Такъв е случаят и с Протектор за възглавница непромокаем. Изработен в България, този протектор е пример за високо качество и издръжливост. Той е идеалното допълнение към Вашето спално бельо.

 

Този Протектор за възглавница непромокаем е идеален за хора, които искат да запазят своята възглавница чиста и суха, особено ако имат деца или домашни любимци. Той предлага максимална защита и комфорт, като същевременно е лесен за изпиране и сушене.

 

Състав

Лице: Фина микрофибърна тъкан:

Гръб: Непромокаема мембрана;

Закопчаване: с цип;

Размер: 50/70;

 

Насладете се на уют и комфорт във Вашия дом с възглавници и протектори от Белотекс Варна!« назад