За нас

Създадохме този сайт за българско спално бельо - Belotex-varna.com, за да помогнем на хората  да се ориентират по-бързо в голямото разнообразие  на българския пазар.

Нашата мисия..., да предложим възможно най-качествения интериорен текстил и да направим онлайн пазаруването лесно и забавно. Нашето мото: " От памук до краен продукт"

 БЕЛОТЕКС-ВАРНА превръща жилището в ДОМ.

БЕЛОТЕКС-ВАРНА е специално създаден за ценители на вътрешния дизайн и домашния уют. Наш приоритет е предлагането на изключително качествен интериорен текстил: шалтета и завивки, покривки, спално бельо произведено от 100% памук, възглавници, кърпи и халати, както и разнообразни текстилни аксесоари и допълнения, за да превърнете вашето жилище в дом!

     Интериорният текстил e нещо повече от декорация, той е акцент във Вашия дом. Интериорният текстил е страст и емоция, желание да изразиш себе си, да изпълниш дома си с живот и вдъхновение, да намериш топлина и обаяние в тъкани, нюанси и мотиви, да създадеш своето кътче на уют и спокойствие от динамичното ежедневие. 
Ние от БЕЛОТЕКС-ВАРНА сме отдадени на тази страст и изпълнени с емоция да предложим на всеки клиент лична уникална визия с комбинация от платове, така че да може да изрази ясно своя начин на живот и да превърне жилището си в хармоничен дом, изпълнен с очарование и стил. 
Колекциите ни включват продукти с изключително разнообразие от цветове, мотиви и десени, свързани с раличните стилове на приложение. При нас всеки клиент е свободен да комбинира и изживява съчетанията си, защото ние вярваме, че човек отделя частица от себе си и вдъхва на интериoра живот, но само когато е в подходящата среда и с подходящите хора. 
Спално бельо и аксесоари, изработени от най-фините и напълно естествени материи, са в невероятно разнообразие на цветове и визии. Дизайнът е внимателно подбран, а тъканите са обработени с най-съвременните технологии, с единственото по рода си усещане за комфорт - съвкупност от модерно и традиционно, изпълнено с топлина и очарование. 

     
БЕЛОТЕКС-ВАРНА вече омагьоса много ценители с изящните модели на спални комплекти, шалтета, кувертюри, олекотени завивки, хавлии, халати и кухненски текстилни аскесоари. Ако все още не сте ги притежавали със сигурност няма да ви оставят безразлични и ще ви запленят със своята красота и финес.

belotex-varna.com е собственост на - "Красиди 2011" ООД

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на:

  office@belotex-varna.com

   0894 616 024

  facebook.com/BELOTEX.VARNA« назад