Продукти за хотела

Протектор непромокаем за възглавница за хотели Comfort

Избери Протектор непромокаем за възглавница за хотели  ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varnaИзбери Протектор непромокаем за възглавница за хотели  ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varna

Арт. №: 1900-05
Размери: 50 x 70 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоградцена: лв. / бр.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Непромокаем протектор за възглавница за хотели Comfort

 

Представяме Ви непромокаем протектор за възглавница за хотели Comfort на марката Белотекс Златоград. Той е изключително практичен и висококачествен продукт, предназначен специално за хотели, където комфортът и хигиената са от съществено значение. С този протектор, клиентите ще се наслаждават на безупречен сън и оптимално усещане при всяко посещение. Цветът му е бял, което придава чистота и елегантност на леглото. 

 
Произведен в България, този протектор се отличава с високо качество на изработка и издръжливост във времето. С цип от едната страна, употребата и поддръжката му са лесни и удобни. 
 
Освен функционалността си, протекторът Comfort е и хипоалергенен продукт, предназначен за хора с чувствителна кожа и алергии. Той предоставя здравословна и безопасна среда за сън, осигурявайки спокойствие и удобство на гостите.
 
Марката Белотекс Златоград е любим избор на много хора, което е доказателство за високото доверие и удовлетвореност от продуктите й. Класическият непромокаем протектор за възглавница за хотели Comfort не само допълва общото усещане за комфорт и релаксация на клиентите, но и удължава живота на възглавницата, запазвайки я в перфектно състояние за дълго време.
 
С Comfort протектора за възглавница на Белотекс Златоград, Вашият хотел или спалня ще се превърнат в уютно и безопасно убежище за спокоен сън и моменти на истинска релаксация за всеки гост.

 

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

 

Защо да изберете Хотелски непромокаем протектор за възглавница?

  • Произведен в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжлив във времето
  • Практичен и удобен
  • Хипоалергенен продукт
  • Любима марка на много хора

Третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Може да се избелва
  • Да не се глади 

 

*Идеален избор за Вашият хотел. Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти.

* В случай на изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за най-краткия срок на изработка!

* За размери различни от предложените, моля пойскайте оферта!« назад