Продукти за хотела

Протектор капитониран за възглавница за хотели с цип

Избери Протектор капитониран за възглавница за хотели Compfort ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varna

Арт. №: 1900-06
Размери: 50 x 70 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоградцена: лв. / бр.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Протектор капитониран за възглавница за хотели с цип

 

Предлагаме Ви протектор капитониран за възглавница за хотели с цип на марката Белотекс Златоград. Той е перфектното допълнение към хотелските легла, което ще гарантира на гостите Ви невероятно удобство и спокоен сън. Със своите перфектни характеристики и стил, този протектор отговаря на изискванията на най-взискателните клиенти за практичност, удобство в хотелския асортимент на супер цена!
 
Изработен е в класически бял цвят, който придава чувство на чистота и спокойствие. 
 
Материята на протектора е изключително важна за удобството и функционалността му. Лицевата част е изработена от микрофибър, който е мек и приятен на допир. В същото време, по средата е уплътнен с мека вата, която осигурява допълнителен комфорт и подкрепа за главата по време на сън. Протектора компенсира слягането от употреба на възглавниците с пълнеж от силиконов пух.
 
Този протектор е снабден с цип от едната страна, което улеснява употребата и поддръжката му. Произведен в България, той е доказано издръжлив и гарантира дълготрайно използване, като запазва своите качества във времето.
 
Този протектор капитониран за възглавница за хотели с цип не само предоставя защита на вашата възглавница от петна и износване, но и удължава живота й. Създаден с внимание към детайлите, той е практичен и удобен за употреба, като осигурява непрекъснато удоволствие от сън.
 
Марката Белотекс Златоград е обичана и предпочитана от много хора, което допълнително потвърждава качеството и надеждността на продуктите й. С капитонирания протектор за възглавница, гостите Ви ще се наслаждават на изключително уютно и комфортно преживяване, което ще остави приятни спомени от техния престой.

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

Идеален избор за Вашият хотел. Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти.

 

Защо да изберете Протектор капитониран за възглавница за хотели с цип?

  • Произведен в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжлив във времето
  • Практичен и удобен
  • Хипоалергенен продукт
  • Любима марка на много хора

Третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Може да се избелва
  • Да не се глади 

 

* При евентуално изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за срок на изработка!

* За размери различни от предложените, моля пойскайте оферта!« назад