Продукти за хотела

Хотелски чаршаф Ранфорс, 100% памук

Хотелски чаршаф Ранфорс, 100% памукИзбери Хотелски чаршаф от Ранфорс в бял цвят от 100% памук ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varna

Арт. №: 1900-22
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв. / бр.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Хотелски чаршаф от Ранфорс в бял цвят,100% памук

Добре дошли в света на уют и комфорт за Вашите гости! Представяме Ви нашият най-нов продукт - хотелски чаршаф от Ранфорс на марката Белотекс Златоград, създаден специално за собствениците на хотели, вили и къщи за гости, които търсят изключително качество и перфектно усещане за всеки свой гост.

Този невероятен чаршаф е изработен от 100% висококачествен памук ранфорс, което гарантира неговата издръжливост и невероятно удобство. Възможност за избор между размери широка гама от размери. Разнообразието от размери ще задоволи нуждите на всеки хотелиер.
 
Белият цвят на чаршафа е символ на чистота и лукс, създавайки безупречен и елегантен вид за всяка спалня. Стилът на продукта е специално проектиран да допълва интериора на Вашия хотел или къща за гости и да придаде усещане за релакс и уют на всеки, който го използва.
 
Този хотелски чаршаф от Ранфорс е произведен с грижа и внимание към всеки детайл в България. Неговото качество е доказано изцяло във времето, като много от нашите клиенти се доверяват на Белотекс Златоград и го препоръчват на свои приятели и колеги.
 
Създадохме хипоалергенен продукт, с който да се погрижим за благосъстоянието и удовлетворението на всеки гост. Неговата нежна материя е приятна за кожата и гарантира спокойен и комфортен сън на всеки.
 
Хотелският чаршаф от Ранфорс на Белотекс Златоград е любима марка на много хора, което гарантира, че с Вашето внимание към детайла и грижа за Вашите гости, ще спечелите тяхната благодарност и лоялност. Осигурете на вашите клиенти един незабравим престой и усещане за у дома с нашия висококачествен хотелски чаршаф от Ранфорс!

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

 

Идеален избор за Вашият хотел. Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти.

* При евентуално изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за срок на изработка!

* За размери различни от предложените, моля пойскайте оферта!

Защо да изберете хотелски чаршаф от ранфорс?

  • Произведени в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжливи във времето
  • 100% висококачествен памук 
  • Хипоалергенен продукт
  • Любима марка на много хора

Третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Може да се избелва
  • Може да се подлага на химическо чистене
  • Да се глади с не повече от 150ºС
  • Използвайте сушилня на ниска температура


« назад