Продукти за хотела

Хотелска некапитонирана възглавница

Избери Хотелско некапитонирана възглавница в бял цвят ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varnaИзбери Хотелско некапитонирана възглавница в бял цвят ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varnaИзбери Хотелско некапитонирана възглавница в бял цвят ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varna

Арт. №: 1900-13
Размери: 50 x 70 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоградцена: лв. / бр.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Хотелско некапитонирана възглавница в бял цвят

 

Представяме Ви нашата нова хотелско некапитонирана възглавница в бял цвят от престижната марка Белотекс Златоград. Това е продукт, който ще допълни Вашия хотелски интериор и ще предостави на Вашите гости изключителен комфорт и удоволствие по време на престоя им.
 
Възглавницата е с размери 50/70 см, и идва в хотелски бял цвят, който придава усещане за чистота и елегантност. Лицевият плат е от фин микрофибър с гладка повърхност, което придава мекота на допир и добавя допълнителен комфорт на Вашите гости.
 
За пълнеж се предлагат две варианта - антиалергичен силиконов пух или фино смлян дунапрен. Това позволява на вас да изберете подходящата опция за вашите гости, като гарантирате специално изживяване и перфектна подкрепа за главата и врата.
 
Произведена в България, възглавницата е с доказано високо качество и издръжливост. Тя е създадена да задоволи изискванията на интензивна употреба и да запази своята форма и удобство в продължение на дълъг период.
 
Тази хотелска некапитонирана възглавница е хипоалергенен продукт, което гарантира безопасността и удобството на Вашите гости. Вашият приоритет е да осигурите приятен и спокоен сън на всеки посетител, а тази възглавница е идеалното допълнение към тази цел.
 
Марката Белотекс Златоград е обичана и предпочитана от много хора, което е гаранция за качество и доверие. Изберете нашата хотелско некапитонирана възглавница в бял цвят и създайте перфектната обстановка за Вашите гости, която ще направи техния престой незабравим и удовлетворителен. Нека тя стане символ на Вашето гостоприемство и професионализъм, и допринесе за успешното функциониране на Вашето хотелско предприятие.

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

 

Идеален избор за Вашият хотел. Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти. 

* При евентуално изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за срок на изработка!

 

Поддръжка:

  • Да се пере до 40°C
  • Да не се подлага на химическо чистене
  • Да не се избелва
  • Може да се използва сушилня на умерена температура

 « назад