Продукти за хотела

Хотелски плик за завивка Памучен сатен тънко райе

Хотелски плик за завивка Памучен сатен тънко райеХотелски плик за завивка Памучен сатен тънко райеХотелски плик за завивка Памучен сатен тънко райе

Арт. №: 1900-19
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв. / бр.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Хотелски плик за завивка Памучен сатен тънко райе

Добре дошли в света на елегантното и удобно настаняване! Представяме Ви нашия най-нов продукт - Хотелски плик за завивка Памучен сатен тънко райе 1 см, произведен от висококачествен материал, с марка Белотекс Златоград
 
Когато гостите на Вашият хотел, вила или къща за гости стъпнат в стаите си, ще бъдат изпълнени с усещането за лукс и уют. Нашите хотелски пликове за завивка са създадени със специално внимание към всеки детайл, за да отговарят на нуждите на Вашия обект.
 
Изработени със 100% висококачествен памук сатен тънко райе 1 см в бял цвят, нашите пликове са символ на лукс и комфорт. Те не само придават изискан вид на спалнята, но също така предлагат изключително усещане при допир. Гостите ще се наслаждават на приятния и мек плътен плат, който обгръща тяхното тяло и им осигурява най-добрата възможна почивка.
 
Нашите хотелски пликове за завивка от памучен сатен са произведени в България с най-високи стандарти на качество. Те са издръжливи и надеждни във времето, което гарантира, че Вашите инвестиции ще бъдат дългосрочни и устойчиви.
 
Важно е и фактът, че продуктът е хипоалергенен, което означава, че е подходящ за всички типове гости, включително тези с чувствителна кожа и алергии.

Присъединете се към нашата доволна клиентела и предоставете на Вашите гости уникално преживяване, което ще запомнят дълго време нашата прекрасна марка Белотекс Златоград. Разкрийте естествената красота на Вашия обект с нашия Хотелски плик за завивка Памучен сатен тънко райе! 

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

Идеален избор за Вашият хотел. Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти.
* При евентуално изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за срок на изработка!

* За размери различни от предложените, моля пойскайте оферта!

 

Защо да изберете Хотелски плик за завивка Памучен сатен тънко райе?

  • Произведени в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжливи във времето
  • 100% висококачествен памук 
  • Хипоалергенен продукт
  • Любима марка на много хора

Третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Може да се избелва
  • Може да се подлага на химическо чистене
  • Да се глади с не повече от 150ºС
  • Използвайте сушилня на ниска температура


« назад