Продукти за хотела

Хотелски капитониран протектор за матрак

Хотелски капитониран протектор за матракХотелски капитониран протектор за матракХотелски капитониран протектор за матракХотелски капитониран протектор за матракХотелски капитониран протектор за матрак

Арт. №: 1900-03
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери::цена: лв.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Хотелски капитониран протектор за матрак от 100% памук

 

Представяме Ви Хотелски капитониран протектор за матрак на марката Белотекс Златоград. Той е идеалното допълнение към леглото във Вашия хотел, осигуряващ надеждна защита и комфорт за спокойна нощ. 

Стилът на продукта е хотелски, което означава, че той е специално разработен, за да задоволи изискванията на най-взискателните клиенти и да издържа на интензивна употреба. Протекторът е в бял цвят, който се съчетава перфектно с бялото хотелско спално бельо.
 
Този протектор е произведен в България и гарантира високо качество и издръжливост във времето. Той е практичен и удобен за употреба, като осигурява защита срещу протичане на течности, прахови акари и други алергени, което го прави перфектен за хора с алергии и чувствителна кожа. Ластиците в ъглите позволяват използването на продукта при матраци с по-голяма височина от стандартната.
 
В нашия Хотелски капитониран протектор за матрак от 100% памук е добавен тънък пълнеж от силиконова вата, която осигурява допълнителна мекота и комфорт. Това е идеалната допълнителна защита за матрака Ви, която предпазва от износване и удължава живота му.

 

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

*Идеален избор за Вашият хотел. Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти.

* При евентуално изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за срок на изработка!

* За размери различни от предложените, моля пойскайте оферта!

 

Защо да изберете Хотелски капитониран протектор за матрак?
  • Произведен в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжлив във времето
  • Практичен и удобен
  • Хипоалергенен продукт
  • Любима марка на много хора

Третиране:

  • Да се пере на 40ºС
  • Може да се избелва
  • Да не се глади 


« назад