Продукти за хотела

Хотелски хавлиен халат с шал яка - бял

Хотелски хавлиен халат с шал яка - бялХотелски хавлиен халат с шал яка - бялИзбери Хотелски хавлиен халат с шал яка в бял цвят ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varna

Арт. №: 1900-09
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв. / бр.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Хотелски хавлиен халат с шал яка - бял от 100% памук 

 

Представяме Ви нашият висококачествен продукт хотелски хавлиен халат с шал яка от марката Белотекс Златоград. Този стилно изработен халат е идеалното решение за Вашите гости, предлагайки им уникално усещане за комфорт и релаксация по време на престоя във вашия хотел.
 
Халатът е хотелски стил го правят елегантен допълнителен аксесоар към всяка спалня. Изработен е от 100% висококачествен памук, който осигурява изключителна мекота и нежност на допир. Вашият хотел ще предложи на гостите си изключително приятно усещане след банята или по време на релаксацията.
 
Произведен в България, този хавлиен халат е доказано издръжлив и качествен продукт. Със своите здрави шевове и избрани материали, той е готов да се справи с интензивното ползване във вашия хотел и да запази своята качествена визия във времето.
 
Този хотелски хавлиен халат с шал яка - бял  е хипоалергенен продукт, предоставящ здравословна и безопасна употреба за всеки гост. Той е подходящ за хора с чувствителна кожа и алергии, което е отличителна черта за Вашия хотел, насочен към грижа за доброто самочувствие на всички посетители.
 
Белотекс Златоград е любима марка на много хора и съчетава качество и стил. Избирайки пухкавия халат за Вашия хотел, Вие гарантирате на Вашите гости изключителен престой и усещане за специално третиране. Доверете се на нас, за да създадете истински незабравимо преживяване за всеки един от тях.

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

Идеален избор за Вашият хотел. Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти. 
* При евентуално изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за срок на изработка!

 

Защо да изберете хотелски хавлиен халат с шал яка от Белотекс?

  • Произведен в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжлив във времето
  • Практичен и удобен
  • Хипоалергенен продукт
  • Любима марка на много хора

Поддръжка:

  • Да се пере до 40°C
  • Може да се подлага на химическо чистене
  • Може да се избелва
  • Може да се използва центрофуга

 « назад