Продукти за хотела

Хотелска капитонирана възглавница

Избери Хотелска капитонирана възглавница в бял цвят ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varna

Арт. №: 1900-14
Размери: 50 x 70 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоградцена: лв. / бр.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Хотелска капитонирана възглавница в бял цвят

 

Имаме удоволствието да Ви представим нашата ексклузивна хотелска капитонирана възглавница в бял цвят от престижната марка Белотекс Златоград. Възглавницата има размери 50/70 см и предлага оптимална подкрепа за главата и шията на Вашите гости, докато те се наслаждават на спокоен сън. Лицевият плат е капитониран и е изработен от висококачествена микрофибър и лека вата, което придава допълнителна мекота и усещане за лукс.
 
Пълнежът е от лека финна вата, която осигурява мекота и комфорт за главата на Вашите гости. Той също така осигурява отлична вентилация и поддържа подходяща температура през нощта, за да осигури най-доброто възможно изживяване.
 
Произведена в България, тази капитонирана възглавница е създадена със специално внимание към детайла, за да гарантира издръжливост и качество. Тя е създадена да запази своята форма и комфорт дълго време и е идеалният избор за вашето хотелско предприятие.
 
Като хипоалергенен продукт, възглавницата е подходяща за всички гости, осигурявайки им безопасен и здравословен сън. Така можете да се уверите, че всеки гост ще се чувства удобно и ще се наслаждава на незабравим престой.
 
Марката Белотекс Златоград е обичан избор на много хора, което е доказателство за качеството и надеждността й. Изберете нашата хотелска капитонирана възглавница и добавете стил и уют във всяка стая на Вашето хотелско предприятие. Нека тя стане символ на Вашата гостоприемност и професионализъм и допринесе за перфектния престой на Вашите гости.

 

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

 

Идеален избор за Вашият хотел. Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти.

* При евентуално изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за срок на изработка!

Поддръжка:

  • Да се пере до 40°C
  • Да не се подлага на химическо чистене
  • Да не се избелва
  • Може да се използва сушилня на умерена температура

 « назад