Продукти за хотела

Хотелска хавлиена кърпа за крака, 500 г/м2

Избери Хотелска хавлиена кърпа за крака 500гр/м2 в бяло ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varna

Арт. №: 1900-11
Размери: 50 x 70 см.
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоградцена: лв. / бр.   
 бр. 


Бърза поръчка:

Хотелска хавлиена кърпа за крака 500г/м2 в бяло от 100% памук

 

Представяме Ви нашият най-нов продукт хотелска хавлиена кърпа за крака от престижната марка Белотекс Златоград. Тази висококачествена кърпа е идеалното решение за Вашите гости, осигурявайки им удобство и грижа след дълъг ден на разходки и развлечения.
 
Кърпата за крака е с размери 50/70 см и плътност от 500г/м2, което гарантира изключителна мекота и попиваемост. В бял цвят и стил, тя придава изисканост и елегантност на всяка баня във Вашия хотел.
 
Изработена от 100% висококачествен памук, кърпата предоставя нежност и удоволствие за кожата на краката. Вашите гости ще се наслаждават на моменти на релаксация и комфорт, след като използват тази страхотна кърпа.
 
Произведена в България, тази хотелска хавлиена кърпа за крака е доказано издръжлива и надеждна. С внимание към качеството и материалите, тя е създадена да издържи на интензивна употреба и да запази своята мекота и попиваемост в продължение на дълъг период.
 
Хотелската кърпа за крака е хипоалергенен продукт, предоставяйки здравословна и безопасна употреба за всички гости. Тя е идеална за хора с чувствителна кожа и алергии, осигурявайки им приятен и безпроблемен престой.
 
Марката Белотекс Златоград е сред любимите на много хора, което е гаранция за качество и доверие. Избирайки нашата хотелска хавлиена кърпа за крака, Вие ще добавите елемент на разкош и удоволствие към престоя на Вашите гости. Нека тази кърпа стане важна част от уютната и гостоприемна обстановка във Вашето заведение.

 

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти.
 

* При евентуално изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за срок на изработка!

 

Защо да изберете хотелска хавлиена кърпа за крака 500г/м2 от Белотекс?

  • Произведени в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжливи във времето
  • 100% висококачествен памук 
  • Хипоалергенен продукт
  • Любима марка на много хора

Поддръжка:

  • Да се пере до 40°C
  • Може да се подлага на химическо чистене
  • Може да се избелва
  • Може да се използва центрофуга

 

 « назад