Продукти за хотела

Хотелска хавлиена кърпа 400 г/м2 в бял цвят

Избери Хотелска хавлиена кърпа 400гр./м2 в бял цвят от 100% памук ⭐ Поръчайте качествено спално бельо за хотели българско производство!⭐ belotex-varna

Арт. №: 1900-12
Марка: "Белотекс-95" АД - гр. Златоград

Размери:цена: лв. / бр.   
 бр. 


Бърза поръчка:

 Хотелска хавлиена кърпа 400 г/м2 в бял цвят от 100% памук

 

С гордост Ви представяме нашият най-популярен продукт хотелска хавлиена кърпа 400 г/м2 от престижната марка Белотекс Златоград. Тази кърпа е идеалният избор за Вашите гости, като предоставя невероятно усещане за уют и комфорт след всяка употреба.
 
С плътност от 400 г/м2, тази хавлиена кърпа се отличава с добра абсорбираща способност и бързо съхнещи свойства. Гостите Ви ще се наслаждават на приятни моменти на релаксация и комфорт, когато използват тази кърпа след душ или вана.
 
Изработена е от 100% висококачествен памук, който осигурява здравина и трайност на кърпата, запазвайки качеството си дълго време. 
Произведена в България, тази хавлиена кърпа е доказано издръжлива и устойчива във времето. Тя е създадена с внимание към детайла и качеството, за да отговори на високите стандарти на Вашите гости и да създаде уютна обстановка във Вашия хотел.
 
Тази хотелска хавлиена кърпа 400 г/м2 е хипоалергенен продукт, предоставяйки здравословна и безопасна употреба за всички посетители. Тя е подходяща и за хора с чувствителна кожа и алергии, което прави престоя на гостите Ви незабравим и приятен.
 
Марката Белотекс Златоград е обичана и предпочитана от много хора, което е доказателство за качеството и надеждността на продуктите й. Изберете нашата хотелска хавлиена кърпа с плътност 400 г/м2 и дарете на Вашите гости незабравими спомени и усещане за добре прекарано време във Вашия хотел. Нека тя бъде символ на Вашия професионализъм и грижа към всеки един от тях.

⭐Поръчай български хотелски асортимент от Белотекс Златоград! ⭐

 

Идеален избор за Вашият хотел. Посочените цени са за продажби на едро и са за единична бройка. За направа на поръчка се изисква минимално количество - различно за видовете продукти. 
* При евентуално изчерпване наличността на продуктите, ще Ви информираме за срок на изработка!

* За размери различни от предложените, моля пойскайте оферта!

 

Описание:

Състав100% памук
Цвятбял
Плътност400гр/м2
 

Защо да изберете хотелска хавлиена кърпа 400 г/м2 от Белотекс?

  • Произведени в България от "Белотекс" гр. Златоград
  • Доказано издръжливи във времето
  • 100% висококачествен памук 
  • Хипоалергенен продукт
  • Любима марка на много хора

 

Поддръжка:

  • Да се пере до 40°C
  • Може да се подлага на химическо чистене
  • Може да се избелва
  • Може да се използва центрофуга

 

 « назад